torsdag, november 11, 2010

Hand på fel ställe

Iggy efterfrågade en Ottarserie som jag förbättrade för några år sedan. Jag orkar inte gräva fram exakt källa, men Ottar från mars 2007. Varsågod, Iggy! (oooch hoppsan, jag la dem i fel ordning förut, men nu är det fixat!)

Originalet

Med duktelligenta förbättringar
När jag kollar på den nu borde jag även remixat den näst sista rutan, så att OBS-pilarna leder till tjejens händer.

Jag tänkte bara lägga upp, utan att kommentera. Men alltså. Fan vad det är tröttsamt med "killar ska fixa allt och man ska skälla ut dem så de ser livrädda ut om de inte trollar fram orgasm åt en".

Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fattar inte. Kanske beror det på att jag är jättetrött. Men jag har läst båda två gånger nu och ser ingen skillnad. / Jonas

Tanja Suhinina sa...

Jonas:

NU borde rätt bild vara rätt. Pilarna till "hand på fel ställe" är omflyttade.

A sa...

Fast jag skulle nog gillat det bättre om pilarna pekade både på killen och tjejens händer.
Det är ju så mycket roligare när någon annan pillar, tycker jag.

Och då menar jag inte att killen ska fixa hela biffen, givetvis bidrar båda, men jag vill hellre låta min partner göra det skönt för mig och att jag i gengäld gör det skönt för honom. Om jag ska fixa min egen orgasm helt själv kan jag ju lika gärna göra det helt utan att han är med alls.

Ylva sa...

Är inte grejen med att vara fler än en att man kan pilla på VARANDRA. Då måste man givetvis förklara för den andre hur man vill ha det. Varken killars eller tjejers huvuden är genomskinliga.

Tanja Suhinina sa...

Alltså, deras sex ser inte så party ut över huvud taget. Men oavsett så gör bruden nada för varken sin eller hans njutning, medan han faktiskt ser till att få sitt, och sen blir attackpåskriken och pillar henne med ett glatt leende. Jag förstår poängen att enbart vaginal penetration ofta(st) inte räcker till, men jag tycker också serien sätter fingret på det här med ansvar och vem gör vad helt underbart, helt utan avsikt.

Jeppsson sa...

Tänk om slutklämmen hade varit att killen fick jordens komplex efter utskällningen, kände sej som en idiot som inte vet hur man tillfredsställer en kvinna och sen inte tordes knulla mera...

Iggy D sa...

Tack för reprisen, den var lika rolig den här gången.

Anonym sa...

Japp, Man kunde ju också lägga till killen som föreslår att hon skall klämma honom lite på rumpan. .som sagt...kilen gör ofta(st) hela jobbet.
//Tupp