torsdag, februari 04, 2010

När känner VR-läsare sig som sexigast?

Jag ville ha nåt att läsa på tåget häromdan och utbudet var inte det bästa, så jag köpte VR. Ingen som vill överleva till pensionsåldern orkar bry sig om allt i Veckorevyn, men det här tyckte jag var anmärkningsvärt.

VR nr 03 2010

Inte så att det är fel, men det är underligt att fyra av fyra svarar att de känner sig sexigast när de fixat sig jättemycket och mer eller mindre ska på fest. Antingen tycker plusminus alla VR-läsare så eller så tyckte redaktören att det var just de här fyra som skulle lyftas fram. Som sagt, intressant.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

24 kommentarer:

Mattias S sa...

Av ren nyfikenhet, när känner du dig som sexigast?

Tanja Suhinina sa...

När jag har ägglossning!
Jag känner mig nog mest sexig i samband med sexuella situationer (oooh vad sexigt det låter när man pratar akademiska -_-), och klädesmässigt är jag för "jag steg upp och tog på mig nåt bara för att ha nåt på mig, typ trosor och skjorta, och jag ska tillbaka till sängen snart"-looken.

Mattias S sa...

Haha, ja, ägglossning är riktigt bra när det kommer till att känna sig sexig.
Tack för ett bra svar. :)
Och bara FYI, jag tycker du är sexigast när du jämför sex med japanska serier om småungar som kör gigantiska robotar...

liv sa...

Själv känner jag mig sexigast när jag är naken och lite trött alternativt nyvaken. Eller lite full, oavsett kläder. Och förövrigt, fixat sig hela dagen, wtf? Jag vill inte låta nedlåtande, men jag blir på något sätt sorgsen över deras svar.

Tanja Suhinina sa...

Men det är ju relevant jämförelse! Herregud.

Jag tycker inte det är så off att tycka det är kul att fixa sig hela dan, men det här verkar vara ett mönster.... underligt.

Johanna Sjödin sa...

När jag har mens.

Tanja Suhinina sa...

This is now somehow the official "när känner du dig sexig" thread.

Men om nån har nåt att säga om själva grejen med VR-läsarna, så för all del...

del sa...

Är du verkligen överraskad, eller är det moralisk indignation förklädd som överraskning?

Sexighet är förknippad med utseende, folk känner sig sexigast när de lagt sitt yttre tillrätta så att det är så attraktivt som möjligt.

Jag känner mig sexigast när jag har kostym på mig, för det är då tjejer verkar uppleva mig som sexigast. Liknande effekt torde träffa tjejer när de klätt upp sig för fest. Personligen tycker jag att de är sexigast i det läget.

Eller tja, sexigast är nog morgonrufsigt hår och att hon har på sig en av mina t-shirts, men det är liksom inte en situation man hamnar i förrän man redan closed the deal.

Tanja Suhinina sa...

Alltså, jag kan också känna mig sexig när jag är snygg. Men jag tycker fortfarande det är underligt att alla fyra av de som valts ut till tidningen svarar det. För det måste ju varit fler som svarade än de där fyra, men det var de som blev valda.

MarySaintMary sa...

Nja, jag tror nog de har gått ut på stan och intervjuat bara så många som de behövde till tidningen, möjligen ett par till. Sen kanske folk i allmänhet inte vill bli så privata när de blir intervjuade på stan att de svarar "när jag har sex med en snygg kille" eller liknande.

Johan sa...

Jag tror också att det för många finns ett visst motstånd mot att svara "när jag har mens" eller dylikt på den frågan, även om det skulle råka vara sant.

//JJ

Johan sa...

... när svaret hamnar i VR, med bild, alltså.

//JJ

Tätortstimotej-anna sa...

Men är det bara jag som tycker det är skillnad på att känna sig snygg och sexig? Snyggast kanske jag känner mig uppklädd, sminkad osv (men "hela dagen"?), men sexig känns som en helt annan sak; jag känner mig nog mest sexig när jag sover naken. Men det händer sällan, jag är en old people i förväg och fryser om axlarna.

liv sa...

Relevant och relevant, jag menade mest att det verkade konstigt att alla fyra kände sig som sexigast när de var fixade för att gå ut, och att det nog är väldigt mycket mer variation på det än vad det lät som i VR. Jag tycker det där med att fixa sig hela dagen låter rätt jobbigt och ganska tråkigt, men det beror förstås på vad man lägger in i att fixa sig (och vad man gillar - duh.

Malin sa...

Men vadå - blandar ni inte ihop känna sig sexig och känna sig kåt nu eller? Kåt blir jag också vid mens och ägglossning, men jag känner mig inte sexig för att jag känner mig kåt. Däremot känner jag mig sexig när jag har dragit på mig en viss typ av underkläder. Jag vet vilka signaler det sänder och då uppfattar jag mig själv som sexig, alltså sexigt klädd.

Malin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Malin sa...

VR-enkäten var verkligen... mystisk.

Anneli sa...

Jag känner mig också snyggast när jag har fixat till mig lite, är sminkad och har tvättat hår och sånt. Men det är väl inte så konstigt?

Sexigast däremot är jag när jag är naken och varm och luktar gott.

Julia sa...

Ja, att ingen ens verkar funderat på "när jag är naken" eller "när jag har sex" eller nåt.

Anonym sa...

jag känner mig sexigast under och efter sex, när man ligger i sängen och småpratar efteråt och ler mot varandra och är helt kåtmosiga i huvudet. då känner jag mig sexig. mest för att jag måste känna mig bekväm först för att sedan kunna känna mig sexig.

Mattias S sa...

Malin: Du vet vilka signaler du skickar ut och känner dig sexig pga dom när du trär på dig ett par sexiga trosor.
Det är väll inte konstigt att man vet vilka signaler man sänder ut när man har ägglossning och känner sig sexig pga dom?

WUtC sa...

jag känner mig sexigast när jag knullar. jävligt mycket sexigare än att "ta på mig nåt, typ trosor och skjorta", eller "småungar som kör gigantiska robotar", "när jag luktar gott". er lilla konversion funkar rätt bra i VR, den med....

Tanja Suhinina sa...

Din lilla kommentar har fått lilla mig att inse hur normativ och VR-fierad jag är. Jag ska genast sluta. Tack, A R.

don juan sa...

Men däremot, (har faktiskt Tanja Suhinin har rätt i att) tjej med topp, t-shirt (och/eller i kombination) utan trosor är galet ubersexigt. Feminism (sexism) förstör bara ett spännande sexliv - "Porrigt" är faktisk bra, inte ngt som måste förbjudas av socialism (moralism) och (kd)-politik.