söndag, februari 28, 2010

Tanja - förklädd

Jag var på studentorkesterfest(ival) igår. Temat var "förklädd" som i att man försökte smälta in i ett sammanhang. De flesta var studentorkestrare som försökte smälta in sig, men jag tog uppgiften ett steg längre. Av nån anledning tyckte inte samtliga i lokalen att jag var ETT GENI, fast jag var det, men jag tänkte att mina läsare kanske skulle uppskatta. För det kan vara er sorts humor.

Jag hade rött läppstift, svart runt ögonen, palestinasjal, gulsvart ryskt arméskärp och Maos lilla röda som accessoir... Jag skulle kunna smälta in bland vilka vänsterkids som helst!

Men under palestinasjalen dolde sig ett dollartecken för egentligen var jag inte-det-minsta-vänster-ikonen Ayn Rand!!!!!!!!!!!!!! Smart, va?

Så stilig och suddig var jag på unisextoaletten på Nymble. U-huh.

SJUKT GENIALT. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

10 kommentarer:

Johanna Sjödin sa...

Du ser för stylish ut för att vara en vänsterungdom. De använder inte rött läppstift och de knyter palestinasjalen annorlunda (de låter den inte vila över axlarna).

Sorry :-)

Tanja Suhinina sa...

Meh klart jag är för stylish, jag är ju liksom Mary-Sue version av Ayn Rand EGENTLIGEN, jag gömmer mig bara bakom sjalen =) Jag hade den oftast dubbelvikt med bredaste sidan framåt och de långa ändarna slängda runt halsen, så att dollartecknet inte syntes, typ http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?pid=4117953&id=682206296&fbid=346515691296. Helt godkänt enligt mina observationer av omvärlden senaste tio åren.

Anonym sa...

Tanja, du är ju för helvete helt genial!
/j

Bengt sa...

Hoppas att du kläckte ur dig några anti-homocitat från Rand också, det skulle reta gallfeber på vänstertomtarna! haha

Tanja Suhinina sa...

j - jamen eller hur!

Jag förtydligar - jag var på studentorkesterfest. Det är inte ett lämpligt forum att reta vänstertomtar med homofobcitat.

korven sa...

snygg var du iallafall!

Tanja Suhinina sa...

Tack! =)

David sa...

AMAZING!!!!!!!!! Älskar att dollartecknet ser ut som ngt Joakim von Anka skulle kunna ha med.

Anna Svensson sa...

Sjukt bra! Rand är rolig.

Tomas Antila sa...

jävla snygg höft! Fast palestinasjalen förknippar jag med antiscionism och det gillar jag inte.