söndag, juni 22, 2008

Rättvisa

Jag grävde lite i gamla LJ-inlägg för att länka till ett i förra inlägget, och hittade en lunarstormkonversation som förtjänar att citeras igen. För att fucking briljant. Lite legendarisk hemma hos mig, faktiskt. Det började med ett inlägg av P19. Jag citerar några trådar som inlägget ledde till. P står för Pojke, F står för Flicka och nuffrorna efteråt är åldern. Jag föreslår att ni läser högt, för det här lämpar sig verkligen för högläsning. Om du inte orkar med hela, så läs i alla fall sista inlägget för att det är monumentalt och storartat.
P19
rättvisa
Överallt pratas det om kukens storlek, omöjligt att undvika. Den ska va stor och tjock och allt det där, ibland kanske man stöter på någon eller hör ett rykte om någon som vill ha den lite mindre varianten. Men, hur kommer det sig att man så sjukt sällan pratar om hur trånga/slappa tjejer är? Ärligt, det måste ju ha precis samma funktion så varför tar man inte upp det. Blir ungefär som om allt som har med sex att göra är killens ansvar. Tänker ni nånsin på hur slappa ni är? jag tror att anledningen till att det aldrig pratas om musens slapphet är för att den syns inte, man vet inte vad som är normalt så det blir väldigt svårt att mäta sig med andra (om man inte är lesbisk) och jag tror även att det är ett väldigt väldigt känsligt ämne. tror ni att tjejer är känsligare än killar när det gäller storlek och slapphet? en sak till, när det pratas om små kukar så brukar ni tjejer ofta slänga in nåt i stil med "ja men har du en härlig tunga så kompleterar det samlaget". ärligt talat så är inte det så uppigande. hur hade ni känt om nån hade sagt "slappa fittor är ju inget att hänga i julgranen men är hon en jävel på att suga så går ju det bra", hade ni varit okej med ett sådant uttalande? hade det varit okej för er att ha det i tankarna hela tiden när ni ska ha sex, att ni helst ska suga av partern för att det ska bli skönt, så att han slipper den slappa musen? att ett one night stand kommer gå ut på oralsex för att ni ska kunna njuta båda två? att ni helt plötlsigt inser att dom våldsamma knullen inte blir så jävla laddade eftersom känslan saknas? har det aldrig slagit er att det kanske är tjejen som är slapp och inte killen som är liten?


Undertråd 1

F21
jag tycker att det är tråkigt att du känner att det är så viktigt, och väldigt tråkigt att du tar så illa vid dig.
själv tror jag - och har min egen erfarenhet som stöd till detta - att storleken mest diskuteras mellan killar, och inte lika mycket mellan tjejer, helst enkelt eftersom det faktiskt inte spelar lika stor roll. det största problemet (jag vet att det här är en klysha, men det är ju sant!) är ju om killen i fråga har för stor kuk, eftersom man då måste vara väldigt försiktigt i vissa ställningar, osv.

P19
jag försöker bara få folk att inse att det inte alltid behöver vara så att felet ligger hos killens storlek utan även hos tjejens. och förresten så är det ju faktiskt ganska självklart att storleken spelar roll, själv tycker jag att det är skönare om tjejen är trång

F21
vilket "fel" talar du om? jag trodde att vi talade om två skilda fenomen, ett som det talas förhållandevis mycket om och ett som det talas förhållandevis lite om.

men du talar alltså om ett teoretisk sexuellt tillfälle, där du tänker dig att antingen den ena eller båda har svårt att bli stimulerade, pga just dessa problem (och där båda alltså skyller på varann)? då håller jag verkligen inte med dig att det är samma sak!
till att börja med är tjejers njutning oftast inte alls sammanbundna med penisens storlek överhuvudtaget, eftersom de flesta tjejer inte kommer genom enbart penetrering utan också behöver klitorisstimulering.
sen är det många tjejer som kan knipa med musklerna. och en muskel kniper med en viss styrka, oberoende av hur grov killen är kommer han att känna samma tryck (trånga känsla alltså) där.

om en tjej är ovanligt slapp är hon nog själv van vid det, och tycker inte att det är o-skönt för det. om killen tycker att tjejen är slapp får han helt enkelt be henne om ställningar där slidan blir trängre, t ex ställningar där hon håller ihop benen.

P19
ja jo ja mmm visst.. jag vet redan allt det där med klitoris, lärde jag mig i skolan.. yeah!.. ursäkta "felet".. okej.. okej.. okej... MEN! du verkar ha svaret på allt.
SÅ! en fråga som går ganska rakt på sak.
varför pratar man ofta (kanske inte lika ofta som vädret och jobbet.. men ibland) om killens storlek om den nu har så liten betydelse?
jag vet att du kommer att svara att det bara är killar själva som pratar om sånt. FEL! ärligt, helt ärligt.. har du aldrig pratat med dina väninnor om kukar? stora kukar? storleken på kuken? jag vet att ni pratar om sånt och har du aldrig gjort det så måste era tjejmiddagar vara ganska udda. jag har själv på något sjukt vänster hamnat på ett par tjejmiddagar där det vildt diskuterats kukar.

F21
jag hoppas för dina tjejers skull att du har lättare att tillämpa dina skolkunskaper in action än i samtal.... ;)
jo, visst har vi pratat om kukar. men mer om hur killen som sitter fast i kuken i fråga gjort med den, faktiskt. teknik! våra middagar/telefonsamtal/fika:n brukar vara helt underbart öppna, och visst nämner man storleken om man beskriver en helt ny upplevelse, men inte mer än att man berättar om killens ögonfärg eller klädstil. nu menar jag alltså om han haft en teknik som varit ordentlig. jag minns ett tillfälle när vi verkligen diskuterat en kille som haft ovanligt liten (fingerstor, enligt beskrivningen), men där var problemet att han kom efter en minut, varpå han somnade. där fick han många råa skratt - för sin teknik!

P19
men ni diskuterar alltså kukar.. alltså måste den ha en viss betydelse.. eller?

F21
självklart har kuken betydelse, det är ju ändå sex vi pratar om här! men det är inte dess storlek som är grejen... (eller dess form eller färg heller, ska ajg kanske tillägga, eftersom många har komplex för sånt också)
men framförallt diskuterar vi inte kukar utan KILLAR. det är ju inte kuken i sig som har en teknik, den bara hänger med på vad killen gör!

P19
amen sluta... är du seriös?

F25 kommer in i diskussionen
varför skulle hon inte vara seriös?

P19
för jag tror inte riktigt på henne.. men om hon talar sanning så salut till henne

F25
jag tror mycket väl att hon talar sanning... jag har själv heller aldrig suttit och diskuterat själva storleken på en kuk... snarare killen den sitter på för han är mycket mer intressant

P19
amen va fan. är du också seriös? tänk tillbaka i tiden riktigt noga.. aaaldrig diskuterat kukar?

F25
ja jag är seriös... kukar intresserar mig inte ett smack... visst, det finns även dom som tänder rent visuellt på en stor kuk men jag tillhör inte den skaran... jag föredrar i så fall en rapp tunga och magiska fingrar framför en stor kuk...

P19
jaja då.. men du måste medge att det finns tjejer som har ett väldigt stort intresse för stora kukar och nästan har det som ett krav.. det är dessa tjejer som detta inlägget är riktat mot.

Den här undertråden slutar efter P19s klara seger. Och ni som läsare sitter kanske och fnissar och antar att P19 bara är arg för han har lite kuk. Facit kommer i nästa tråd!

Undertråd 2.
P18
Jag är smått intresserad av var du hela tiden stöter på den här stor-kuk-är-ett-måste hysterin. Jag kan inte säga att jag stött på den nämnvärt, mer än på ungdomsmottagningens forum som är ett hejdlöst underhållande forum att läsa på. Inte i klass med darin.se men ändån underhållande. Att en stor kuk skulle vara ett måste för ett lyckat samlag är väll ett fakta som sedan länge motbevisats? För säg inte att du tror på astrologi eller folk som spår i fårblod heller? Visst, alla tjejer har olika smak, vissa föredrar ett stort monster till kuk men sen å andra sidan finns det killar som inte nöjer sig med något under DD kupor. Storleken är en individuell smaksak och vill tjejen känna sig ordentligt "töjd" med alla storlekar föreslår jag att hon ska träna upp sin PC-muskel lite så at hon kan krama åt.

Om du går runt och oroar dig över att du har en liten kuk så är de ditt självförtoende du ska se efter, inte att klaga på en ren smaksak som vissa tjejer har

P19
kanske uttryckte mig lite konstigt. själv har jag rena rama monstret till kuk så jag är inte orolig. det jag försöker få fram är att tjejer som vill ha större kukar och klagar på killar som har mindre kanske borde tänka efter om det kanske är dom som bara är väldigt slappa.

P27 appears
Jag tror du tror att tjejer pratar mycket mer om storleken än vad de faktiskt gör.

1. Det här är verkligheten, inte Sex & the City
2. Med tanke på att allra flesta killar har en kuk som är mellan 13-17 cm tror jag det är svårt för en tjej som inte faktiskt mäter killens kuk att avgöra hur "stor" han har. Visst, i extremfallen (mindre än 12, större än 19) så tror jag tjejen kanske kommer nämna det. Allt därimellan är extremt svårt att avgöra med bara ögonmått eller genom att känna på den. Kan du själv känna eller titta på t ex en morot och avgöra exakt storlek?
3. När tjejer väl pratar om storleken så brukar det, som redan nämnts, i så fall vara mer i förbifarten. Samma som att tjejen kanske säger att killen hade synliga magmuskler, stora bröstmuskler, rakad pung, etc. Inte sådant som kan diskuteras så extremt mycket. Av de tjejsamtal om ämnet sex jag har hört har det handlat betydligt mer om, hur det hände, var, varför, ställningar, teknik, hur skönt det var osv.

P19
det besvarar inte frågan "varför pratar man bara om killens storlek och inte tjejens?"

P27
För det vore ÄNNU svårare att beskriva. Skulle du verkligen kunna berätta om hur "slappa respektive trånga" de tjejer du varit med är? Jag skulle i alla fall inte kunna beskriva det på de jag varit med.

P19
just det jag misstänkte.. orättvist

P27
Inte mer orättvist att jag tror t ex det är oftare en kille beskriver hur stora bröst en tjej har än att en tjej beskriver hur stora bröstmuskler en kille har.

P19
varför börjar alla gemföra kuken och brösten?

P27
Jag tror du läste fel. Jag skrev inte kuk, jag skrev "bröstmuskler". Lätt att läsa fel på så likadana ord men kolla igen så ser du att jag inte skrev kuk.

Och efter de här och flera liknande trådar struntar P19 i att kommentera, utan skriver ett helt nytt inlägg, under en ny rubrik.
P19
till er killar
till er killar som oroar er över era kukar. skit i det. har du inte värsta monsterballen så e det väldigt möjligt att tjejen du har sex med nån gång tänkt "fan asså, han skulle bara vatt lite större"... men det e skitsamma, själv har ni säkert tänkt "fan asså, hon skulle haft en härligare fitta, lite tightare och våtare, gärna mindre blygdläppar som inte hänger som två vingar runt en fladdermus" eller att hon skulle haft större pattar eller läckrare röv... du njuter väll ändå och det är ju det som är huvudsaken. skulle någon klämma ur sig nån stygg kommentar om er kuk så bara kontra och säg nåt i stil med "synd att du behöver en så pass stor kuk till det dära gigantiska hålet", nu brukar det iaf inte hända att någon tjej skulle säga så till en men man kan aldrig vara säker.säger din flickvän "fan asså, jag gillar stora kukar" så säger du "fan asså, jag hatar dina pattar". har du ett förhållande där din flickvän inte är nöjd med din kuk så skitsamma, det är inte ditt problem, det är hennes, du njuter väll ändå. är hon missnöjd så kan hon väll gå och hitta nån annan. det är meningen att du ska njuta. knulla på och är hon missnöjd så säg till henne att öva upp sina fittmuskler. DET ÄR INTE DITT PROBLEM! njuter hon ändå inte så fråga om tips, har hon då inga tips så skit i att försöka tillfredsställa henne, hon verkar ju tydligen aldrig bli nöjd, knulla för din egen skull. det är ju klart att brudar vill ha stora kukar, det känns ju mer och därför är det lika uppenbart att vi killar/män/pojkar vill ha tightare fittor.. FÖR ATT DET KÄNNS MER. ingen är ju perfekt... och nej, du är inte ens i närheten!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jösses i min lilla låda! En mycket underhållande text med en sanslöst roande avslutning. Jag skrattade så att jag tror jag skrämde katten...

Anonym sa...

Det här handlar förstås mindre om kukar och fittor och mer om allmän debatteknik. (Ännu en illustration av Scott Adams' lag - People Are Stupid, specifikt: Folk bestämmer sig först och resonerar sedan.)

Kukarna och fittorna bidrar förstås till att man orkar läsa alltihop. Men det riktigt fantastiska är ju de där "Amen seriöst? Va? Does not compute... ignore... goto 10."

Regerar gör det hur som helst.

Sara Fernholm sa...

Hahahahaha

Tanja Suhinina sa...

Or how or how.
Jag är särskilt förtjust i säger din flickvän "fan asså, jag gillar stora kukar" så säger du "fan asså, jag hatar dina pattar"., faktiskt. Fast amen va fan. är du också seriös? är ju en riktig höjdare. Åh åh!

Anonym sa...

Jag var lite tl;dr men hade tråkigt och läste igenom.

Och fnissade våldsamt.

Tinet sa...

Jag tänker väldigt mycket på penisstorlek, men det beror en hel del på det fascinerande faktum att penisstorleken hos mina partners i mer seriösa förhållanden har ökat exponentiellt vid varje partnerbyte. :oD

Tanja Suhinina sa...

Det här är långt, men SÅ värt tiden.

Tinet, hur många killar till kan du ha innan det säger stopp? Om mönstret fortsätter?

Anonym sa...

Det beror väl på vad exponenten är... ;-)

Tanja Suhinina sa...

Va? Gör det? ;D ;D ;D

Anonym sa...

oh my god! stackars kille! "själv har jag rena rama monstret till kuk så jag är inte orolig." hmm.

Tinet sa...

Man blir ju själv inte precis yngre, så några till kan jag nog klara av. :o)
Men jag är faktiskt lite orolig, så jag försöker hålla de seriösa förhållandena vid ett minimum. (Inne på det fjärde just nu.)

Sofia sa...

jag har fått intrycket av att du ogillar mig, men strunt samma, jag gillar din blogg och jag måste säga att det här var ett otroligt roligt inlägg! :D

det är så underhållande att P19 vägrar ge sig förren han har fått någon som håller med (och effektivt filtrerar bort allt motstånd), jag undrar vad som eldar på hans frustration så mycket (förutom hans mostruösa kuk då). och intressant och tyvärr lite väl avslöjande att han slutligen tar upp "hon verkar ju tydligen aldrig bli nöjd" som någon form av universellt gnäll alla tjejer har på killar de ligger med (trots att han ju aldrig lär ha haft såna problem med mostersnopp de luxe). fint att han engagerar sig så i den manliga befolkningens sexliv och känner att han vill peppa dem med sin teori om slappa fittor!

undrar om många killar tror att tjejer inte har roligare/viktigare saker att prata om än kukar? jag undrar om de själva lägger ner mycket tid på att prata om kukar? utifrån vad P19 skriver så verkar det ju inte vara världens mest roliga/uppmuntrande samtalsämne heller.

Angelica sa...

Ah, jag älskar lunar. <3