måndag, september 03, 2007

BLYG07

Legitim anledning att posta bilder på Roy Mustang FTW!

Ni som gillar fri kvinnlig sexualitet! Det här är bland det mer intressanta som händer på området i Sverige i år.


BLYG är ett konvent för folk (och även om pojkar är mycket välkomna, är det liksom underförstått att de flesta besökarna väntas vara av honkön) som är intresserade av YAOI eller Boys Love. Gay-hjärta-smärta. Homoerotik. Bögporr. Slash. Allt mellan hålla handen-gullegull till sånt som är anledningen till varför tillställningen har 15-årsgräns.

Var var sånt när jag var femton? Jäkla bortskämda nittitalister!

Roy/Ed är inte min kopp te, egentligen. Men titta, de är thöta ihop!

Jag tror nog jag dyker upp. Och kanske ställa upp i doujinshitävlingen. Det var så länge sen jag tecknade bögporr! Jag hoppas de får igång en jättemassa spännande diskussionspaneler och jag hoppas verkligen på biljetterbjudanden av typen "om du är kille - betala biljetten och ta in en killkompis gratis". WILL YAOI FOR FANGIRLS är liksom fortfarande en av de bättre variationerna på "will [verb] for [substantiv]".

Ja, vad säger man? PARTY!

Intressant~♥ Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

M sa...

BLYG! Finaste namnet :D Undrar om man känner sig utanför om man kommer dit utan någon koll alls på Manga och Anime, det var så sjukt länge sen jag hade det överhuvudtaget.

Och zomg, man får cosplaya bok kakraktärer O_o förståss svårt att tävla med alla fina kostymer med illustrerade förlagor, men ÄNDÅ.

Och Doujinshitävling! OHOHOHOH.

Anonym sa...

HOLMES-SLASH FTW!!

Oj, bra mikey sa det där om bokfigurer... måste lägga till regel för det.

Man kan f.ö. komma dit och lära sig nåt om anime/manga ;) Eller bara prata porr, det är ett ganska snabblärt och internationellt språk har jag märkt

Mikusagi sa...

Jag funderar på att gå dit i studiesyfte. Ja, jag måste ha en anledning för jag vill inte gärna slänga mig in i ett hav av sexgalningar (nej, jag tror inte att där kommer vara särskilt många som föredrar hålla-handen-gullegull).