söndag, oktober 23, 2011

Vill du va statist?

Hej, bloggen! Jag har en kompis som jobbar på ett produktionsbolag och hon behöver fixa statister till en scen. De ska fylla en aula, så det ska vara mycket folk på samma tillfälle. Perfekt tillfälle för morgondejt med en gymaniekompis som fortfarande tror att det är glamoröst att göra film - och föreningar kan få pengar! Ja, jätteskoj! Suit up!

Här är hennes annons.

Hej!

Jag är statistansvarig på produktionsbolaget BOB film som tidigare gjort bl.a. "Bröllopsfotografen", "Kronprinsessan", "Kungamordet" och "Drottningoffret".

Just nu håller vi på att spela in "Coacherna", en dramakomediserie som kommer sändas i SVT till våren. Lena Endre, Vanna Rosenberg och Cecilia Frode spelar huvudrollerna och de titulära coacherna.

Onsdagen den 9e november, äckligt tidigt (7.00 - 10.30), ska vi spela in en scen i en ENORM aula i Nacka. Det är min uppgift att fylla den med folk klädda i kostym/dräkt/kavaj och det är där ni kommer in! (Förhoppningsvis.)

Min budget för att fylla aulan är i princip icke-existerande, men alla som kommer får gratis frukost, gratis kaffe och det stora nöjet att se Lena Endres karaktär föreläsa.

Allt man behöver göra är att anmäla sig till mig på mailadressen nedan, dyka upp i tid den 9e nov klädd i kostym/dräkt/kavaj/liknande och sen följa instruktionerna på plats.

ELLER, så finns det lite roligare alternativet. Det så kallade "gruppalternativet". Lämpligt för föreningar eller folk med stor kompiskrets/familj.

Om en person tar på sig att vara kontaktperson och dra ihop typ 10+ folk samt se till att de dyker upp på dagen så kan jag betala 100 kronor/person i en klumpsumma till kontaktpersonen om vi kan få det att se lite officiellt ut.

Vill ni anmäla er eller ställa frågor så nås jag på josefin.casting@gmail.com.

(Eller på statist@bobfilm.se om ni vill ha den officiella email-adressen, men den kollar jag typ aldrig för den är lite krånglig.)

Behöver verkligen folk så jag är jättetacksam för all hjälp jag kan få!

/Josefin

1 kommentar:

4rx sa...

Lena Endre, Vanna Rosenberg och Cecilia Frode spelar huvudrollerna och de titulära coacherna.