fredag, oktober 14, 2011

Jag på Sexdagen på Södertörn

Jag ska föreläsa lite på Sexdagen på Södertörns högskola 19 oktober, klockan 15:15! Här är Facebook-eventet och mitt namn står på baksidan av flyern, men inte på hemsidan än.

Jag ska snacka om Masters & Johnsons upphetsningskurva, fyrstegsmodellen som man ofta använder sig av. Vilka ambitioner hade forskarna, hur kom de fram till modellen och vilka alternativa modeller finns det? Sjukt spännande! Kom och lyssna!

5 kommentarer:

Jonas sa...

15.15 en vardag :(

Arvida sa...

*dör* går på södertörn så hade också tänkt att gå på den dagen. så FINT att du ska föreläsaaaaaaaaa. åh. vad glad jag blev. hoppas jag inte har någon föreläsning eller så under just den tiden. då blir jag ledsen.

Tanja Suhinina sa...

Jonas:
Men ursäktamej för att Sexdagen är på dagen =)

Arvida:
Super, vi ses då!

Anonym sa...

Men åååh! Varför bor inte jag i Stockholmstrakten? Bläddrade i boken Sexualitet och hälsa lite hastigt häromdagen och blicken föll på ett kort stycke om att Masters & Johnson enbart undersökte kvinnor som dels kunde tänka sig att ha sex i laboratoriemiljö (så klart) och dels fick orgasm genom penetration (okej...?). Blev lite förvånad, med tanke på att deras modell ALLTID lyfts fram och används, och så visar det sig att den forskats fram under förhållanden som inte går att applicera på de flesta kvinnor. Intressant, I say. Har inte kommit mig för att börja läsa boken på riktigt ännu, men den ligger och pockar.

viagra online pharmacy sa...

Intressant artikel inte varje dag man läser en artikel om lärare. Håll delning.