söndag, augusti 24, 2008

Jag i Verkligheten

Jusstja, det borde jag kanske ha nämnt. Jag var med i Verkligheten i P3 helt nyss. Har inte hört programmet själv än, så jag vet inte riktigt hur de klippte ihop de 40 minuterna vi egentligen pratade, men kompisar har hört och påstår att jag inte gjort bort mig mer än nödvändigt. Och att de tog med min första association till ordet "sex". Som naturligtvis var "...JATACK". Vad mer kan man säga?

Återkommer sannolikt med fler åsikter när jag hört programmet, för jag har aningar om att det har blivit mycket "Tanja har seeeeex med mer person" när jag i alla fall upplevde det som att jag själv hellre pratade om att liksom tycka om folk och känslor och vänskap och så. Den slutsatsen drar jag iofs mest av att de beskriver mig som "Poly-tjejen som inte nöjer sig med bara en sexpartner", det är mycket möjligt att programmet i sig är mer nyanserad. Redaktionen verkade vettiga, om än oinsatta. 

Nu ska jag försvinna i någon vecka till. Hörs!

6 kommentarer:

Hanna sa...

Jamen sex är ju själva grejen med flersamma relationer! Eller vänta nu ...

Jag skulle ju inte vara ironisk. Förlåt.

felmoftan sa...

Jag tyckte att det blev väldigt mycket fem och sju också. Och därmed mer "farligt". Att "ha sex med andra" (dvs. andra än sin riktigapartner) är väl en mer lättsmält tanke än att inte ha en som man "älskar mest" och som är den "riktiga partnern". Eller har mitt myckna Dan Savage-läsande förvridit min syn på vad folk tycker är normalt? (Är förresten min husgud Dan Savage ett välkänt namn inom svenska HBTQWERTYUIOP-kretsar? Se annars här och här).

felmoftan sa...

Haha, apropå Savage så läste jag precis den här kolumnen, den är fan guld.

Tigerkay sa...

Bra intervju från din sida, deras frågor var hmm, mer suspekta.

Och, inte ett polysvar som fastnade hos mig, utan "sex?... JA tack... överallt?... är inte det olagligt?"
Härligt!

/Kay

Unknown sa...

Alltså, var det inte lite stötande att programledaren avslutade hela programmet med visdomsordet "Don't spread yourself too thin".

Liksom nu ska jag introducera ett nytt ordspråk på svengelska och av en slump låter det som en diss av OPK-gästen jag intervjuade?

Jag hörde det nyss och kände den spontana känslan av MEN VAFAAAN; nu ska jag fundera lite på saken och se om jag blir ännu argare, eller inte.

Tanja Suhinina sa...

Jag kan tillägga att de vid ett par tillfälle klippte fel svar till fel fråga. Vilken ju absolut kan göras i en radiointervju av komprimeringsskäl, men här blev det mest konstigt. Ordspråket hade jag missat för jag hörde bara min del av programmet som en kompis omsorgsfullt rippat åt mig. Herregud.