onsdag, augusti 06, 2008

Pridepanelen om alternativ till mononormen

Hej, läsare! Här kommer del 1 av inspelningen av Pridepanelen som jag, Hanna från Vi Som Aldrig Sa Sexist, Jon från Sexfakta och Helena som inte har någon blogg (!) deltog i. Modererad av självaste Dr Andie. Del 2 kan man klicka till om man kollar på del 1, eller så följer man länkarna till del 1 och del 2. Jag redigerar kanske det här inlägget när jag kommer in i hybris-mode igen, men just nu heter beskrivningen "Hej jag heter Tanja och mina intressen är att klia mig, vara ful som stryk och häva ur mig saker". Nä, det sista är inte helt korrekt, jag vill minnas att jag sa en del vettigt också. Det var verkligen givande (förhoppningsvis inte bara för mig utan även för dem som lyssnade) att vara med och det var sjukt kul att tala med de andra både under och utanför panelen, men jag fick icke-försumbar prestationsångest efteråt av någon anledning, så om ni har någon konstruktiv kritik får ni behålla den för er själva tills jag uttryckligen ber om den. Ya rly.

Jons och Hannas presentationer i början tycker jag är ruskigt bra. Missa inte.Nåja. Jag har i alla fall snygga skor. Och fin tröja. Apropå den, jag gickdansade i paraden med Sommarorquestern. Vi hade alla såna här. Fast jag hade min bak och fram då. Men hur som helst, vi var ruskigt söta och det känns som att vi blev fotade vid varje vägkorsning, ungefär. Om någon råkar ha bra bilder så vill hag se!

På allmän begäran. Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skitbra! (hoppas det inte räknas som konstruktiv kritik).

Känner igen den där erfarenheten av monorelationer.... *aldrig igen* :-)

Anonym sa...

Jag hoppas att du inte är jättesjälvmedveten om det och då ber jag om ursäkt och ger dig tillstånd att radera, men jag blev plötsligt påmind om det faktum att min bror också tydligen skorrade när han var liten. Jag vet inte om han fick lära sig av med det innan eller efter att han lämnade Ryssland. (MSN-ade mamma som sa att han gick hos talpedagog i Ryssland och sen försvann det bara.) Shit vad konstigt när saker man inte tänkt på på hundra år bara dyker upp sådär. Kanske inte en helt osökt koppling dock. Själv läspade jag.

(Jag gillade också, om man får säga det, men videon blir avhuggen på mitten av blogspots kod eller nåt.)

felmoftan sa...

Eftersom du var så noga med att påpeka alla dessa skavanker gjorde jag till en början mitt pliktmedvetna bästa att lägga märke till dem, men det gick inget vidare eftersom jag distraherades av de intressanta saker du och de andra sa.

Bobbi sa...

Hihi jag såg dig i paraden :) ...men fotade inte
Ska kolla in panelen så snart tid ges ^^

Tanja Suhinina sa...

Redlib: Nä, det är inte konstruktivt =) Tack.
Nevar again!

Julia: Skorrar? Menar du r:en? De är lite som de är ja. Talpedagogen FAILADE med att fixa dem. Mwahaha.
Kul att du gillade. Annars går det kanske att se hela om man länkar istf att embedda. För mig funkar det att se hela.

Felmoftan: Oh well, du försökte ju i alla fall =)
Tacktack.

Bobbi: Hoppas du såg oss vid nåt tillfälle vi var "weeei dansa!" och inte "vi vill ha vatten! INVÄRTES!"

bogg sa...

"Annars går det kanske att se hela om man länkar istf att embedda."

vad betyder det? hur?

Tanja Suhinina sa...

Om man är du går du till http://drandie.blip.tv/file/1147358/ respektive http://drandie.blip.tv/file/1147469/

Om man är jag kommer man ihåg att lägga till länkarna inlägget...