fredag, augusti 17, 2007

hot_debutants.se

För några dagar sedan fick jag ett mail från Punkt.se. De ville ha en bild på mig till en sida om höstens debutanter och frågade om de kunde ta bilden från bloggen. "Aha, den där jag nästan röker pipa!" tänkte jag. Alltså den här.


Jag tyckte att det är lite konstigt val, men skrev att visst kan de använda den, och utifall att bifogar en annan bild jag tycker de ska kunna använda - en promobild som fotades förden händelse det skulle behövas ett foto på Tanja Suhinina i Phonephucker-marknadsföringssammanhang. Den här alltså.


Idag kommer tidningen med Vi är den nya klassen - Så håller du koll på höstens alla heta nykomlingar i kulturklassen. Och vilken bild använder de? Jo, den här.

Det tog mig ett tag att komma på var de fick den ifrån. Jag använder den i min profil på Bloggportalen av någon anledning, och så är den första bilden man får upp om man googlar "Tanja Suhinina". Hursomhelst, det är därför som alla i illustrationen till artikeln om höstens kulturdebutandet ser ut som folk, medan jag ser ut att vara redo för en avsugning. Å andra sidan är det förstås ett passande ansiktsuttryck om man vill slå i branschen.


Det som står om mig, om nån undrar: Psykologistuderande som i september debuterar som författare med en bok som kommer bli ett hetare debattämne än Fridas låt "Dunka mig gul och blå". Phonefucker (sic!) handlar om hur man bäst säljer telesex.

Vilka slutsatser kan vi dra av det här?
Följande: Tanja borde skaffa sig promofoton för alla tillfällen. Och om Tanja gapar såhär duktigt får hon kanske mediejobb. Alla mina kompisar som jobbar med media säger att det är så det funkar.

Intressant?
Andra bloggar om: , , , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Hur kul som helst. Men du är ju stekhet på bilden, så jag är inte förvånad över att de valde den.

Anonym sa...

Jag trodde att det var slicka man skulle göra för att få jobb i mediebranschen, inte suga. ;)

Tanja Suhinina sa...

Helena: Tacktack. Jag tror inte någon kan se riktigt rätt ut när hn blir dekapiterad och påklistrad på ett klassfoto sådär ^^

Alexander: Slicka? Det var nytt för mig. Utveckla gärna.

Anonym sa...

Huvudets vinkel mot resten av kroppen, glasögonen och den gapande munnen ger mig snarare associationer till han den där med fyra (fyra) fungerande muskler i hela kroppen, som kommunicerar genom att peka på en platta men förstår hela kosmos och skriver böcker om det. Steve någonting? Och hans böcker säljer ju i hundratusental.

/ Prins P

Anonym sa...

Stephen Hawking. Tja, om han skrev "CosmosPhucker" skulle nog t.o.m. jag köpa den...

Anonym sa...

Jag känner att jag förväntas komma med en ordvits om svarta hål och big bang här, men jag orkar inte riktigt.

/ PP

Tanja Suhinina sa...

Spare us ^^