onsdag, april 03, 2013

Om Sexpodden, igen, nu på Newsmill

Åh, minns ni när jag försökte förklara för Sexpodden hur man inte ska göra program där man nämner poly? Nu har jag skrivet ett debattinlägg på Newsmill om det, samt hur man inte ska använda sociala media. Eller ja, inlägget skrev jag för en vecka sen precis, men det är idag det publicerades. Men det är okej, för att inget nytt har hänt i fallet sedan dess förutom dessa två tweets:

Jag antar att jag ska känna mig träffad. Jag känner mig dock inte minsta tryggare av att de ville så tankefrön. Det är litegrann som att ursäkta "we saw your boobs" med att det är humor. Det funkar inte så. Man kan inte försvara sig med att man vill så tankefrön om två av fyra deltagare presenteras som experter.

1 kommentar:

Mattias S sa...

Att just det där med ångest inte ifrågasattes och lyftes var nog det som slog mig hårdast nu när jag läste om allt igen. Att det bara får vara kvar som en helt naturlig del i hur man oreflekterat känner kring tanken.
Som du tar upp, hade man sagt något i stil med "jag blir så äcklad när jag tänker på att kyssa en kille, jag blir illamående" så hade det lyfts som en fråga och man hade pratat mer om varför och sociala strukturer osv.
Här, ingenting.