torsdag, september 09, 2010

Experimentellt sex - ja! Tänka hela vägen - njaaaej...

Jag har i veckan haft det tveksammanöjet att ha läst genom knappt sjuttio sidor av Flashbacktråden "Hur övertala henne att gå med på analsex?". Precis som fördomen säger är detta en ständigt aktuell fråga på Flashbacks sexforum.

Tråden är sammanslagen av flera trådar där män kommer med samma problem de vill ha rår om - tjejen vill inte, hur får man henne att ha analsex? Och man märker snart mönster i svaren. Klassikern "jamen testa själv med en dildo" både föreslås och ratas (jag tänker inte säga ett pip om det nu). Många föreslår invänjning, "ge henne fingret så tar hon hela kuken"-principen. Om man liksom smyger in ett finger under nåt sex hon gillar så lär hon ju inte protsetera, och man kan fortsätta smyga in saker tills hon vänjer sig. Till slut behöver man inte smyga.

Givetvis godtas det inte att man inte vill - hur kan man veta att man inte gillar nåt man inte provat? Och har man provat och ogillat är det på sin plats att påminna en om att det tog en ett tag att lära sig att tycka om kaffe. Att bara säga "vill inte" gills inte, man måste ha en förklaring. Men gillar man inte analsex som tjej så är det givetvis helt upp till en själv - men då är man inte intresserad av spännande sex och experimenterande.

Det här hade inte varit hälften så intressant då någon har startat en mottråd - "Hur får man honom att vilja ha menssex och att slicka mensfitta?". Internet är ett inte helt fast ömne, så det kanske händer saker i tråden som avviker från min första uppfattning, men här är i alla fall min första uppfattning:

"Vill inte" är ett helt godkänt argument. Ställa upp för sin partner är inte alls så centralt som man lätt kunna tro av analsextråden. Att låta killen vänja sig långsamt är inte ett självklart förslag, inte heller förs det nån diskussion om att man inte gillade öl de första gångerna man smakade det heller. Att smyga in lite menssex när killen är jäkligt kåt för är man kåt så släpper man de vanliga spärrarna och slutar vara så blyg och stel är inte nåt som rekommenderas.
Man kan ha ett spännande och varierande sexliv fast man inte vill slicka tjejen när hon har mens.

Nu skulle man kunna invända att killar som vill analsexa en tjej tänker att hon ska njuta av det, medan man inte alls har nån plan på att killen ska få ut explosionsorgasmer av att slicka fitta. Men dels är det inte nåt som nollställer hur olika man pratar om de här två ämnen. Dels är det inte så enkelt, med vem som njuter av vad. För många män på Flashback talar om fittslickning (utanför lingonveckan) som nåt de verkligen gillar att göra. Och påfallande många, både penetrerande killar och penetrerade tjejer, talar om att den största njutningen i analsex är den psykiska. Det är inte så skönt egentligen, men det är tabu och snuskigt.

Menssex är tydligen inte tabu och snuskigt.

8 kommentarer:

Tomas Antila sa...

hallå, det är ju faktiskt inte samma sak. Analsex är ju en OS-gren.

fanny sa...

Omogen diskussion onekligen. Jag tycker dock att det är okej med visst tjat gällande olika sexuella moment, det är vanligt att man är lite feg till en början men man borde ju också kunna tänka sig att testa nytt för att "piffa till" sexlivet lite. Om detta innebär just analsex låter jag vara osagt, men jag tycker inte att man ska se allt tjat som djävulens verk.

Jeppsson sa...

Men öh... vad trött man blir. Har man nån j-a plikt att pröva på alla sexuella praktiker som finns eller? Förr i tiden skuldbela man människor som hade "konstigt" sex. Nu skuldbelägger man människor för att dom bara haft hetero-vanilj-missionärs-samlag, för har man inte gjort nåt annat än det så är man en fegis och en tönt.
Sen varierar det väl från kontext till kontext exakt vilka sexformer man SKA pröva för att inte vara en dålig människa (och vilka man tvärtom INTE ska pröva för då har man gått över gränsen till snuskig) - inom vissa grupper kanske det handlar om hetero-anal-sex, inom andra (mer "alternativa") grupper kan det vara homosex eller gruppsex osv. Lite olika normer i olika sammanhang, men nån sorts normer om vilken sex man SKA ha finns överallt.

Man blir så trött liksom.

Kan inte alla bara få göra som dom vill? Vare sej det handlar om att tio personer smetar in sej med vaniljkräm och piskar varandra iklädda grismasker, eller att en man och en kvinna ligger och knullar i missionärsställningen?

Grodan Boll sa...

Varför inte idka klassisk byteshandel om nu båda var lika eftertraktade/motbjudande? =)

Anonym sa...

haha du är patetisk din jävla feminist

Anonym sa...

Det är nog rätt få kåta killar som avhåller sig från att sätta på sin tjej när hon har mens. Det är ju bara att göka i duschen liksom. Men det kanske bara är jag som inte har nåt emot att min baguette blir illröd?

Tomas Antila sa...

Anonym sa...
haha du är patetisk din jävla feminist


Han var så rädd för bögar att han inte ens vågade sätta prick.

Anonym sa...

Orkar inte.