lördag, september 18, 2010

Hur man får tjejen att ställa upp på analsex.

Hej, Flashbackkillen! Jag har läst dina inlägg! Jag har hört din klagan!

Du är ingen hemsk människa; du begär inga övermänskliga bedrifter! Du kräver inte att din tjej plastikopererar sig till din favoritlärarinna i lågstadiet, du kräver inte med hennes tvillingsyster, du tjatar inte ens om nåt så litet som hemmaporrinspelning. Det enda du begär är att få stoppa in din snopp i stjärten på din tjej, och tjejen förvägrar dig det, helt utan vettig anledning! Vad taskigt!

Du frågar andra flashbackare om råd, och ni försöker hjälpa varann så gott ni kan, men er samlade rådrepertoir är bedrövligt fattig. Men här, här kommer Tanja med lite tips. Jag lovar ingenting, jag ger inte hundraprocentig garanti att du inte dör utan att ha besökt det som du fått för dig är det mest fantastiska stället på jorden. Men jag lovar, om tips ni ger varandra har nånsin hjälpt någon så kommer de här verkligen inte göra någon skada, och förmodligen hjälpa en och annan på traven.

Vad driver dig?
Jag tycker inte det finns rätt och fel anledningar att vilja ha sex, sådär generellt. I särskilda sammanhang däremot kan vissa anledningar ses mer positivt på än andra, särskilt av din flickvän. Hon kanske vill ha sex som du föreslår om det verkar som att du tycker det kommer bli råskönt och kul upplevelse för er båda. Hon kanske inte alls är lika sugen på att prova nån ny sexform för att 1) de gör det i porr, 2) det är lite förnedrande och 3) du känner dig som den sista oskulden fast du haft tretusen vaginala samlag.
Fixa!: Om du mest vill göra det för att alla coola killar gör det kommer det lysa genom oavsett hur många "jag har hört att vissa tjejer får jättestarka orgasmer av analsex, så det här är för din njutnings skull" du kör med. Kan du inte ändra din attityd får du helt enkelt ta skådespelarlektioner.

Moskva är inte Ryssland
Hur mycket handlar ert sexliv om begränsade områden av kroppen, så att stjärten är tänkt att bli en ny ö att läggas till arkipelagen mun-bröst-fitta? Om du satsar på att smeka mer av hennes kropp än bara det nödvändigaste kommer rumpan inte hamna i så mycket fokus, utan bli en del av resten av kroppen, tillsammans med armbågar, skulderblad och naveln.
Fixa!: Smek varandra över hela kroppen och hitta känsliga områden ni inte visste om förut - om man upptäcker handleder, ryggslut och knäveck blir steget inte så dramatiskt att testa rumpan.

Trust is like a mirror
Minns du den gången som din flickvän gick ner på dig och du tryckte kuken liite länge in för det är så skönt, och mötte hennes blick som sa "jag har sagt till trettiosex gånger att jag får kväljningar av det, idiot, men låt gå...."? Eller den gången som ni provade att ha hennes ben på dina axlar och hon sa "aj, inte så djupt!" fem gånger under en och samma gång, för det tog dig två stötar att glömma bort instruktionen? Eller när du blev förbannad när du försökte smyga in ett finger fast hon uttryckligen sagt att hennes stjärt är enkelriktad (oh-oh...)?
Känns det igen? Och du är förvånad över att tjejen inte vill ha sex på ett sätt som kan göra väldigt ont om man inte är lyhörd och klarar av att ta det lugnt? Att vara hårdhänt och smyga över gränsen kanske går an i andra sammanhang, men inte när ett enda felstöt kan betyda ajsomfan.
Fixa!: Det kommer nog ta ett tag, men du får helt enkelt visa att du är en lyhörd älskare som klarar av instruktioner. Pay attention, grabben! Läs av hennes signaler, försökt inte smyga in sådant hon sagt att hon inte vill göra. En dag känner hon kanske att hon litar på dig tillräckligt för att kunna ta risker. Och händer inte det så har du i alla fall blivit ett bättre ligg.

Shit happens!
Rumpan är där bajs kommer ut. Det visste du på dagis, men det är lätt att glömma efter några timmars mainstreamporr där aktriserna är noga förberedda för att åskådaren inte ska behöva tänka på fysiologisk verklighet. Men tänk på det du, för det gör nog din tjej. Det är förmodligen en av anledningarna till varför hon inte känner så oändlig stor lust till att prova - tänk om det kommer nåt kladd på din snopp? Har hon någon som helst anledning att tro att du inte kommer tycka att det är råäckligt och aldrig mer tända på henne? Handen på hjärtat, kan du hantera övrigt kladd från hennes håll utan problem?
Fixa!: Tycker du att det är självklart att det enda möjliga menssexet är avsugningar? Får flytningar dig att gömma dig under soffan av rädsla för tjejbaciller? Då ska du nog börja med att jobba på att inte få din tjej att inte känna sig ofräsch även när hon inte är rengjord med läkarsprit.

Do you take it in the ass?
Nu blir det knepigt. Nu måste du välja om du själv, varandes kille, kan tänka dig att bli penetrerad. Så, är det ja eller nej?

Nej!
Jag försöker verkligen inte säga att du måste kunna ta den som en man för att ha rätt att vilja sätta på din tjej i rumpan. Alla har rätt att inte vilja göra en sexuell handling. Och det är just det som är poängen - hon har samma rätt som du. Tänk på varför du inte vill. Din flickvän kan ha precis samma anledning. Och ja, detta inkluderar "det är onaturligt".
Fixa!: I bästa fall kan du tänka på vad som skulle få dig att tycka att de var en bra idé att bli påsatt, och överföra dessa metoder på din flickvän.

Ja!
Awesome! Då har du ju koll på hur man gör, och kan agera förebild i att det kan vara skönt och roligt. Fast är din tjej helt främmande för tanken på analsex över huvud taget, och inte bara för analsex med henne som mål, blir det nog inte ett inslag i ert gemensamma sexliv.
Fixa!: Om du själv är nyfiken men inte provat är det nu du har ditt tillfälle att göra två flugor på smällen. Du börjar, och har du tur dras hon med i samma båt. OBS! Att du har provat betyder inte att hon måste.

Fucka aldrig upp
En vanlig anledning att inte vilja är att man har försökt, och det har inte gått bra. Så om du får en chans - se till att göra bra ifrån dig! Läs på, och upptäck att alla guider till hur man gör kan sammanfattas i långsamt+glidmedel. Börja med beröring utanpå, testa att komma in med nåt litet (typ ett finger), fortsätt med större föremål. Tro inte att det tar en gång, eller två - det kan ta månader och ingen garanterar förresten att du nånsin lyckas avancera till knulla. Men sköter du första gången rätt blir det sannolikt en andra gång!
Fixa!: Öva på nån annan innan du provar på flickvännen. Och med "nån annan" menar jag dig själv. Du behöver inte gilla det, men du kommer fatta hur man hanterar musklerna och hur jävla ont det gör om man trycker in nåt vid fel tillfälle.

Internalisera mera!
Som alla vet är det bästa sättet att få nån att göra som man vill är att få henom att tro att det är hen som vill det. Så funkar till exempel reklam - det är egentligen H&M som vill att jag ska köpa, men jag tror jag vill. I ditt fall är bästa grejen att få din tjej sugen på att testa. Det är förstås lite rocket science, du för uppenbar i dina marknadsföringsförsök hamnar du nog inte på ruta ett, utan typ på minus tjugo. Dra nytta av hennes källor till nya idéer om sex - väninnor, Cosmopolitan, porrserier. Pratar ni ofta halvfantiserande om vad ni skulle vilja göra med varandra kan du fantisera om något inslag åt hållet du önskar dig, och plantera idén om det som sexigt. Målet är ine att ni lever ut fantasin nästa gång ni möts, utan att hon börjar tända på idén så att hon så småningom själv kan föreslå det.
Fixa!: Tittar ni på porr ihop? Hitta nån film där analsex inte är centralt, men där tjejen verkar njuta på riktigt när det väl händer.

Bra vibrationer
Många tips om hur man ska "vänja in" tjejen innehåller inslaget att smeka runt lite och sedan smyga in ett finger. Och det kan ju funka, eller så gör det inte det, eller så känns det varken till eller från för tjejen. Om tjejen inte genast blir supertänd på ett finger i rumpan är lösningen inte nödvändigtvis att göra samma sak fast mer om och om igen. Lösningen kan helt enkelt vara annan sorts stimulans. Smek på olika sätt , testa med olika glid, med händer eller tungan eller leksak. Testa att smeka utanför, testa inuti, testa med mycket rörelse eller ingen rörelse alls.
Fixa!: Många tycker att det är lättast att slappna av med en vibrerande leksak.

Allt kan egentligen sammanfattas i att bra förutsättningar för att en tjej ska ha analsex är att hon själv vill och har en partner som både vill och kan. Se vad som saknas i er relation och kolla om det finns nåt du kan göra. Om ingenting funkar - ja men, då får du glömma analsex eller hitta annan tjej. Lycka till!

Intressant! Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

3 kommentarer:

Mikael sa...

Så jävla fint!

Julia sa...

Håller med Mikael.

Håkan / Wakuran sa...

Internaliseringsidén verkar rätt krånglig. Det har jag sett i Inception.