onsdag, juli 30, 2008

Mycket kan sägas, en del sägs, och en del borde nog aldrig blivit sagt.

Jag skummar fortfarande kommentarerna i Blondinbellas blogg. Hon har förmoderering, kommentarerna de måste godkännas innan de publiceras, och säg vad man vill om bruden men honär inte typen som skapar en illusion av att alla hennes läsare älskar henne.
Klart polisen där inte trodde på din lögner. Dom har varit med om mycket sånt. Dumma blonda svenskor som ljuger för dom, många gånger gäller det ett uppdiktat rån eller inbrott i hotellrummet för att dom ska få ut pengar. DOm kan dikta ihop våltäkter för att få ut försäkringspengar, från brottsoffrefonden. I ditt fall var det ju dra in mer till bloggen som gällde, samt få ge exklusiva intervjuer som bättrar på er usla familjeekonomi. Hur fan kan du tro att nån ska gå på något så dåligt ihopljuget som det du kommer med
- #35
Mycket har sagts om Blondinbella, men jag tror inte jag har sett orden "usel familjeekonomi" i närheten av henne förr. Det här inlägget har inget nyhetsvärde, jag tyckte bara det var lustigt.

Men fyfan vad glad jag blir över att det har kommit så många reaktioner på puckon som genom sitt beteende liksom bara ber om att bli av med rösträtten. På dem bara, de förtjänar detta. Undrar vad de tror att de vinner på att påstå att de inte tror på Bellas berättelse. Vill de få känna sig smarta om Bella blir avslöjad?

---------------

Nu ska jag tillåta mig vara omogen.

NI SOM INTE TROR PÅ ATT MAN KAN BÖRJA BLÖDA AV TVÅ FINGRAR I SLIDAN HAR SLAPPA FITTOR!!1!

Intressant. Andra bloggar om: , , , ,

11 kommentarer:

Anonym sa...

HEAR, HEAR

/Trångis 21 år!!1

Tanja Suhinina sa...

...
...
SEDAN NÄR ÄR DU 21?
Jag trodde du var äldre. Flåt.
Men ja, HEAR! Allt för länge har vår omogna humor begränsasts till att implicera att folk har små kukar. Det är dags att ta det här till en ny jämställd nivå!

Patrik "BP" Andersson sa...

Alternativt har fingrarnas ägare väldigt kortklippta naglar?

Anonym sa...

Alternativt har du aldrig hört talas om slemhinnor ;) ?

För ... serru ... oavsett hur kortklippta naglarna är så är de ändå ganska rispvänliga, såvida de inte är helt utdragna.

Men då tror jag att sista man vill är att använda dem till något annat än att hoppa på stället och blåsa på fingrarna och skrika "aaaaaj!".

Jag förmodar att försiktighet och fingerfärdighet inte är det första någon tänker på när det ska till lite tafsande. Då spelar kortklippta naglar itne så stor roll.

(Hur i _hela friden_ blev det plötsligt en fråga om nagellängd!?)

(Jag vet inget om italienska naglar. De jag har sett på bild har varit väldigt långa. Och målade. Och, eh ... öhm ... inte alls manliga.)

Patrik "BP" Andersson sa...

"NI SOM INTE TROR PÅ ATT MAN KAN BÖRJA BLÖDA AV TVÅ FINGRAR I SLIDAN HAR SLAPPA FITTOR"

"Alternativt har fingrarnas ägare väldigt kortklippta naglar?"

"Alternativt har du aldrig hört talas om slemhinnor"

Ett citat passar inte in :p
Prova gärna själv att klippa ner naglarna jäms med första leden (hydraulisk vedklyv är en väl beprövad metod ;)

Anonym sa...

Det känns lite förmätet att påpeka det; men nu finns ju (den betydligt större?) risken att man inte blöder av just naglar utan av själva "slitaget".

Anonym sa...

Tanja skrev; Undrar vad de tror att de vinner på att påstå att de inte tror på Bellas berättelse"

Den mesta cyniska anledingen jag funnit är den rent krasst ekonomiska drivkraft som yournatascha.wordpress.com visar upp när hon helt frankt erkänner att hon vill ha trafik till sin blogg genom att skriva om blondinbellas "påhittade" övergrepp ("läs om blondinbellas påhittade övergrepp på min blogg,nu över 3000 läsare!"). Hon vill ha trafik och därmed reklam och sponsorer till sin sida. Ett sätt att etablera sig i den nya bloggekonomin kanske. Och som varandes en 14 årig tjej och feminist blir hon, som jag skrev i anna svenssons blogg, svår att kritisera.

Anonym sa...

Diskussionen huruvida man blöder eller ej kan ju bli både absurda och dråpliga, men ack så intressanta :)

Det som är äckligt är när folk liksom ifrågasätter att hon skulle blöda. Det blir ju pinsamt. På samma sätt som de tycker att hon reagerar fel på övergreppet. Som att det finns en mall. Sick, sick, sick. De har kanske missat att hon kanske inte var kåt och våt vid just det tillfället. Inte så mycket friktion liksom.

Anonym sa...

Har inte svenska folket snart diskuterat klart om denna fjortis språkresa?

Tanja Suhinina sa...

Hej Iggy. Nej, det har det svenska folket inte. Fallet rör nämligen ut mycket buttenslam som är relevant till mycket mer än just precis fallet Blondinbella. Fler frågor?

David sa...

Blondinbellas kommentarer - nya flashback!