måndag, juli 28, 2008

"Meh, varför vill ni inte ligga, killar?"

Man märker att det är sommar och de små krafterna som svenska bloggare har kvar i hettan går åt att skriva om Blondinbella. För ingen, inte ens Pär Ström som annars är het på att påpeka orättvisor mot män (det ska han ha credd för, däremot inte sin analys), orkar skriva om senaste numret av VR. Och är det nåt folk gillar så är det ju att basha VR.


Meh. Huuuur tänkte de? VR som så nyss gjort ett nummer om att våldtäkt är fel! Eller kanske just därför, de måste hålla balans i karmabehållaren.

För dem som inte orkar läsa från bild, här kommer min favorit.
"För att hon är 'för' på"
- Visst, vi kanske fantiserar om kvinnor som ber på sina bara knän för att få oss i säng, men i verkligheten är det inte så upphetsande när du trummar med fingrarna på ett irriterat "kom igen nu, nu kör vi"... Ingen gillar att göra något under tvång. Det är en fin gräns mellan att förföra en man och att vara tjatig. Du kan absolut säga till en kille att "Nu ska vi ha sex", men snälla, gör det på ett förförande sätt - inte så att vi känner oss some n syssla som ska genomföras. / Kristian, 22

HANNAH TIPSAR: Allt handlar om hur du framför budskapet. Tjata på honom om sex i dina smutsmjuka pyjamasbrallor och det låter som en syssla. Stassa upp dig i snygga underkläder och du behöver inte säga ett ord för att meddelandet ska gå fram.
Ni som vill ha allt serverat övertydligt, tänk samma text med omvända kön. Jag får flashbacks (1, 2, 3), är det inte sånt vi hade okejsex.nu-kampanjen till?

Superintressant artikel! Nu fattar jag verkligen varför N inte släppte till den gången för längesen! Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

Meh.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland saknar jag CRT-skärmarna. De var så mycket bättre när man bara ville banka huvudet mot skärmen upprepade gånger. Min LCD-skärm välter så lätt.

//JJ

Tanja Suhinina sa...

Meh.
Jag tycker f ö att det är kasst att om man bankar huvudet mot tangentbordet så produceras det sällan en lång rad bokstäver som ser arga ut. Ofta inga alls, för att vikten fördelas över så många tangenter. Det är kasst.
Meh.

Anonym sa...

"...men sen kan du ju tjata om sidenstassen inte funkar. Då är det legitimt."

Jag och mina vänner fick i helgen förklara för en liten liten pojke som undrade varför han inte fått hångla att "jag tjatade till och med" inte är ett rimligt klagomål. Det var så absurt att det nästan var roligt.

Elin J sa...

Påminner lite om kommentarerna som följde till en gästblogg hos I'muglybutI'vegotablog; om den s.k vinballen och annat mysigt. Dock gör kommentarerna hela inlägget.

Anonym sa...

Tanja, köper du VR? Jag skulle gnälla mer om jag hade tillgång till tidningen *tummis*

Patrik "BP" Andersson sa...

Tanja, gör det något om jag andäktigt dyrkar dig en stund?

...schésch..om jag bara fått en krona varje gång jag inte varit man :p

Tanja Suhinina sa...

Julia: Jag hoppas at lille pojken var typ fem =)

Elin: Ska kolla in!

Johanna Sjödin: Bara när det står nåt så skandalöst på omslaget och jag känner att NÅGON måste ta tag i saken. Jag har ju okej ekonomi för att en VR då och då inte ska spela så stor roll.
och ja ja ja ge inte ekonomiskt stöd till dumheter men ja ja meh

BP: Mnja, jag är lite skeptisk till dig efter ansvarsdiskussionen. Men alla borde få nya chanser och hur sjutton kan jag kunna stoppa dig? =)

Anonym sa...

Han påstod att han var tjutvå, men eftersom han envisades med ordet "strula" och vårt nämnande av ordet "ligga" möttes med "det finns inte ens på kartan" befästes vår uppfattning att han var kanske sjutton.

Patrik "BP" Andersson sa...

Du kan om inte annat komma upp, sätta på mig betongskor och sedan slänga mig i havet. Onekligen effektivt!
Annars är det enklare att bara säga nej :)

Anonym sa...

Jag roas av rubriker a la "så vill män ha sex" när VR använt sig av en "panel" bestående av två män.

En bra rubrik på en bloggpost "så vill Johanna Sjödin ha sex", tyvärr har jag inte lika bra fantasi som VR.

Tanja Suhinina sa...

Julia: Shiii... Grabben behöver uppenbarligen en crash course i att umgås med kvinnor, eller typ människor öht.

BP: Ja, men vem ska kontrollera att nejet efterlevs?

Johanna: Jo, eller ännu bättre artiklar skrivna av en klilla som berättar hur han, och alltså "vi killar", vill ha det =)
PS. Jag vill ha sex länge och med mycket pillowtalk och kul och småpill och sedan hott sex och sedan smalltalk och småpill igen. Tack för att ni lyssnade.

Patrik "BP" Andersson sa...

@Tanja:
Och vem vaktar övervakaren? Kanske en ny uppgift för FRA: "Allmän rumsavlyssning i syfte att säkerställa att otillbörligt dyrkande förekommer".