tisdag, maj 13, 2008

Vänta med tandläkarbesöket - gå ner i vikt

I dagens avsnitt av "Hur tänkte de?" ska vi prata om Metros löpsedel från igår och Microsoft.

Metro hade igår en artikel som handlade om att tandläkarbesök kommer att bli billigare första juli. Fint, men till det valdes rubriken Spara på att vänta med tandläkaren och löpsedel som jag inte minns ordagrant, men någonting i stil med VÄNTA MED TANDLÄKARBESÖKET - SPARA PENGAR!. Och det kändes ju ungefär lika aha-upplevelseartat som "gå ner i vikt genom att äta mindre och röra dig mer". Och dessutom jävligt okänsligt med tanke på att alla vet att tandhälsa är en klassfråga.

Scannad från dagens DN, påklottrad på lektionstid.

Microsoft roar oss med någon sorts tjejsatsning som heter DigiGirlz (sic!!!1!). Nästan lika häftigt som Futurekids.

I övrigt kan vi kort konstatera att vi numera vet att det som händer på första bilden i mitt inlägg med förslag till okejsex-kampanjen är sexuellt tvång, plusminus. Och inlägg #139 i en tråd på Feminetik kosnaterar RasmusS att alla människor är våldtäktsbara. En fantastisk insikt. Synd att bara att hen missar hela poängen med "kvinnor är våldtäktsbara"...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh gud. På namnet låter det som att DigiGirlzZzz, ungefär som Futurekids, riktar sig till tjejer av den lite yngre varianten...och sen går man in på deras hemsida och möts av tjejer som åtminstone är 16! Snacka om felriktat namn. Som att killar i den åldern skulle gå med på något i stil med "DigiBoiz". Jesus. Z i egennamn används bara 1) då man riktar sig till barn, 2) på QX.se, 3) i dansbandsvärlden.

Le sigh.

Anonym sa...

"Vad var det bästa med kursen?

— Jag lärde mig mycket om Windows Live Messenger och om Live Spaces och hur jag skulle göra en egen MSN-sida, svarar Bella."

GAH!!! I feel a blogginlägg coming on.