fredag, maj 09, 2008

"jag tycker att det är SKITBRA..."

Videosnack
För er som missat det (people like me, alltså) - jag och Bad Boy HJ kommenterar Shawty Get Loose och My Neck, My Back i ZTVs Videosnack. Allt som känns konstigt (utom att jag är kass på att prata tydligt) skyller jag på att de klippte ihop fyra-fem samtal vi hade om varje låt och inte alltid lyfte fram det jag tyckte var intressant. Till exempel att My neck, my back ser ut som en katalog för språkresor. Å andra sidan är MPREG med*. Och årets citat - "LÄR MIG MER OM SEX, ANDERS HÄGER JÖNSON!".
*Åh, ni vet, Gwen Stefani annonserade ut nån av sina graviditeter genom att säga att det var två Stefanier på scen. Tänk er Fifty som står på scen och med glimte i ögat säger att nu är det inte 50 Cent som står här, det är en hel dollar!

Quarnevalen
Om ni vill se jazzdans som jag påstår mig behärska i kommentarerna till Shawty Get Loose kan ni kolla på Quarnevalen som går imorgon. Det är en massa ekipage, jag ska dansa på ett av dem.
Om ni vill undvika Quarnevalen kan ni se det här inlägget som en påminnelse om att ni inte ska befinna er i den berörda delen av stan.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, ni är helt underbara!

Stef Gaines sa...

Jag älskar er XD