lördag, maj 17, 2008

Kort lugg

Sådär lagom försent tänker jag kommentera senaste omröstningen.


Varför ser Tanja ut som hon gör i håret? (se bild ovan)
Hon kan inte hålla saxen rakt.
6 (10%)
Linda Skugge är hennes favoritgeni.
6 (10%)
Hon lyckades glömma att man inte ska klippa blöt lugg.
28 (48%)
Hon har förläst sig på Paradise Kiss.
18 (31%)

Sanningen bakom min superkorta lugg är att det där med sax och rakt är svårt och efter en särskilt olycklig vinkling uppåt blev jag tvungen att anpassa hela luggen efter den kortaste slingan. Den skulle iofs vara kort, men inte kort.

För övrigt är jag grymt imponerad av att så många är medvetna om kopplingen mellan lugglängd och Paradise Kiss. Kan mina belästa läsare kanske tipsa mig om bra scanlations på Ai Yazawas tidiga(re) verk?

5 kommentarer:

Anonym sa...

"Snygg här, smart till vänster". NU blir jag förvirrad... Du menar väl tvärtom? Eller kanske menar du spegelvänt... från dig sett? Ja, hursomhelst så tycker jag inte att den där luggen är mycket att bekymra sig för. Det växer väl ut för tusan och nästa gång sätter du bara en potta eller nånting och klipper rakt av. Big deal. Hur mycket IQ behöver man egentligen?

Anonym sa...

Jag har haft sån där kort lugg några gånger. Med mening, tror jag. Måste leta foton!

Tanja Suhinina sa...

Stefan Hallgren: Jag menar läsarens vänster, inte bildjagets.
Problemet med kort lugg och svart hår är att man ser så jävla subkulturell ut. Och det vill jag ju inte. Åas riskerar man att se subkulturell ut vad man än gör om man färgar håret svart, så jag ska nog hålla käften.

Scharonne: Alltså, jag tycker det är snyggt och så, men som jag skrev till Stefan Hallgren - så jäkla pseudo-subkulturellt med svart hår.

Stef Gaines sa...

Jag brukar försöka klippa min lugg lite spretigt och så att den är längre vid näsan och sidan och kortare över ögonen. När den växt så att den precis täcker ögonbrynen lite brukar jag gilla den som mest.

Det var dock under en Paradise Kiss-period som jag bad min mor att klippa den riktigt kort. XD Och den blev skitkort. Något jag inte var van vid. Kändes som att den tog för alltid på sig att växa ut igen.

Numera försöker jag att hålla den rak och halvkort. Ett försök i att se elegant ut. Men när den ska vara rak vågar jag inte klippa den själv. Änn.

Din lugg har inte varit så svår att smälta för mig. Däremot resten av dit hår, it has gone long! :D

Anonym sa...

Här kan du hitta Tenshi nanka ja nai:
http://dragonvoice.org/dv_tennai.html
Dock har inte allt av den översatts än.

Lite googlande gav en torrent för hela Gokinjo Monogatari:
http://isohunt.com/torrent_details/14729020/gokinjo+monogatari?tab=summary