torsdag, oktober 11, 2007

Mear Phonephucker

För er som inte läser Expressen, här är webbversionen av söndagsgrejen med de snygga fotona. Någon som har läst artikeln och hade åsikter är en kvinna som kallar sig Michelle Mybell (borde det inte vara MaBelle?) och det var länge sedan jag blivit utsatt för en människa i hennes viktkategori av FAIL. Hon tror verkligen att hon får mothugg för att hon provocerar på ett roligt och kaxigt sätt. Hon tror det på allvar. Hon tror även på allvar att hon inte dömer ut telesexsäljare när hon skriver att hon tycker att det är patetiskt att dra sig i kinden och tillfredställa män med sin röst. Här är en länk. Fucking njut.

Jag upptäckte det där inlägget av en slump och tänkte att det kunde vara bra att googla lite så att jag fick se det som skrivs om mig, men inte syns på knuff. Fast än så länge har jag bara hittat Göteborgs stadsbiblioteks hösplanering i cacheform, med mig kvar.

Hur som helst, det vore riktigt trevligt om fiolk kunde säga till när de hittar en recension eller så nånstans. Jag visste när och var intervjuer skulle publiceras, men recensioner eller krönikor är en helt annan sak. Hade inte jornalisten mailat, hade jag inte fått se det här. Och det vore ju inte så bra.

PS. Apropå "är telefonhoreri prostitution" och så. På omslaget till senaste numret av Cosmo: "Bli ett SEXPROFFS!"
Alltså, jag har bläddrat i tidningen och de menar inte det "sexproffs" egentligen borde tolkas som.

13 kommentarer:

Elin J sa...

Veckans FAIL. Utan tvekan. Jag bara väntade på att hon skulle skriva ngt om att telehoror är fula också:P

Tanja Suhinina sa...

Jag ville svara i någonting som parodierade MMs stil, men det går inte. Inte nu i alla fall. Det blir bara för pinsamt. Asgarv.
-_-
Min favoritdel är "Hon berättar hur hon på riktigt försökt göra kluckande ljud med musen (kan direkt poängtera att det var inte det ordet hon själv använde i intervjun)". Liksom, tack för att du påpekade det! För det hade känts pinsamt om nån hade trott att jag säger mus om min fitta.

Anonym sa...

Det roligaste med inlägget var väl ändå att det var ett, typ, refererat som var lika långt som artikeln. Det blev ju helt surrealistiskt.

Anonym sa...

Det var dagens roligaste. Jag tror hon är ett troll. She did it for the lulz!!!!1

Anonym sa...

Nej, förresten, jag läste just kommentarerna. Hon är nog inget troll. Mer epic trainwreck.

Anonym sa...

Hej Tanja.
Vill börja med att tala om att det ska vara Mybell och inget annat :o)
Vill sedan tala om att jag skrivit en kommentar i mitt inlägg "extraknäck som telefonhora".
Det är inte en ursäkt för jag ser inte att jag gjort något fel, utan ville eg bara sätta punkt från mig sida. Kände att jag behövde det för att sedan kunna släppa min blogg med huvudet högt.
/Michelle

Anonym sa...

"...som på sin fritid är telefonhora"

bzuh? (Telefon)horande mot betalning är väl snarare anti-fritid när det gäller sex.

jag tänker osökt på hon som definierade "professionell cosplayare" som någon som investerade mycket pengar i sin hobby...

Tanja Suhinina sa...

Det där hade jag missat. Fritid. Pfft.

Hon som man inte nämner vid namn... =) Men jo, folk verkar lite förvirrade om det där med fritidsintressen och professionalitet.

Anonym sa...

Du har fått fin recension i senaste numret av Arena (#5 okt 2007).

Tomas Antila sa...

som på sin fritid är en telefonhora är det nya som på sin fritid tecknar serier:D

Jag tycker det är kul i micheles blogg + kommentarer att åsikten om hur kan man tycka att det är upphetsande att tala i telefon kommer upp. Jag skulle kunna förstå om det snarare lät "hur kan man betala dyra pengar för något som man kan få gratis?". Det känns verkligen vackert när någon kommenterar att michele snarare borde tacka telefonhororna för att de lär hennes pojkvän nya sätt att få henne upphetsad.

Tanja Suhinina sa...

Karlr: tack!

Tomas: Nämenverkligen. Höhö konstigt folk som tänder på konstiga saker. Patetiska är vad de är!
Orkade inte med Kulturnatten (som jag alltid ALLTID tänker på som Kristallnatten,såklart) igår, hoppas ni hade kul!

Anonym sa...

"Annars kan jag tänka mig att torska", trodde jag först det stod i slutet av Expressen-intervjun.

Anonym sa...

Lol, du har tydligen "retat upp dig hihiii". Ibland undrar man hur folk orkar. Men det är väl det som är grejen med teh intarwubs, serious business, o rly osv, att det inte märks när man tappar masken och börjar skrika, utan man kan skriva dit massor av smilysar istället. Asgarv. (på min tid skrev folk "asg", det var faktiskt ännu värre)