tisdag, oktober 02, 2007

PhiB 2 - the end of this omgång av fame

Utifall ni lyckats missa bilderna från Expressen hallå, trots att jag har narcissat dem överallt, här är min favorit, som även användes i artikeln. Fler finns här.

(Thomas Engström, Expressen )

En helt vanlig skoldag förra veckan. Jag köper amelia på väg till skolan, river upp plasten, drar ut tidningen, slänger plasten och succémascaran i väskan och öppnar tidningen på innehållsförteckningssidan. Vad möts jag av? Jo:

(Theresia Köhlin)

Sedan tog det mig en timme att komma vidare - jag brast ut i LOL varje gång jag tänkte på den här bilden. Såhär ser den stora versionen ut. På mig har jag världens coolaste linne jag köpte i Borlänge i somras för hela fem kronor. Accesoirerna diskhandskar och diskborste matchar linnet. Jag har på mig turkosa glasögon istället för mina blå för att inte övermatcha. Till det hela hade jag jeansshorts, men de syns tyvärr inte.

Det bästa med amelia-bilderna är att de är shoppade som in i helvete. Köket ser renare ut. Födelsemärket jag har vid vänstra mungipan (under, kolla på diskbortsbilden) är borta på porträttbilden. Alltså, jag har inget emot retusch, jag tyckte bara det var roligt att de cleanade upp kökskaklet.
Min favorit fan girl angle. Jag ser bedårande ut 4 real.

(Sara MacKey?)

Här är jag i tidningen Vi. Jag skulle ha mig vid KTH den dagen, så fotografen och jag bestämde oss för att träffas där. Sedan tog vi en miljard bilder. Det här är mitt ansiksuttryck för "satansatansatan hoppas ingen jag känner går förbi nu det vore pinsamt liksom här står jag och blir fotad med värsta kameran och så ska jag visst se naturlig ut".
På mig har jag min nuvarande favoritkavaj (har den även på Metrobilderna som är tagna en vecka senare, men på ungefär samma locations), pojkvännens T-shirt och gud vet vad nedtill.

Jag måste förresten berätta en grej från telefonintervjun till Vi. Första frågan journalisten var "I din presentation står det att du föddes i Leningrad 1984. Hur kommer det sig?".
Klart den mest minnesvärda frågan från hela Phonephucker-mediashebanget.

Och nu... BOKMÄZZAN!


Det här är jag och Elin. För en gångs skull posear jag mer. Och så ser jag bra ut. Jag har misslyckats med det på de flesta bilderna från releasen, och då är jag ändå inte en sån människa som tycker att bilder på mig är per automatik hemska.De där två däruppe är tagna av Elin. Tror jag. De är i alla fall från hennes Facebook. Den första föreställer mig och förläggaren. Den andra föreställer mig, jag tror jag skriver kort. Den första bilden är tacksam att sätta in pratbubblor med rolig text i. Det gillar jag.
På mig har jag samma tröj-halsband-glasögon-kombo som jag skulle haft i Rapport om inslaget hade sänts. Halsbandet matchar glasögonen perfekt, vilket inte kan beskrivas på annat sätt än WIN. När jag gick ut för att ta ut pengar, till exempel, hade jag på mig min rutiga kavaj. Som ni ser på bilden med Elin.
Det där i bakgrunden är vår monter. Imorgon ska jag till releasen för Lukas Göthmans Run Naked (Hydra Förlag, whoaduh). Om någon har kamera kan jag modeblogga därifrån.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fantastiska söta och "eggande" bilder på dej med diskhandskar! Jag förstår inte hur du ska kunna värja dej från alla beundrare nu. :)

Tanja Suhinina sa...

Äh, de kommer inte känna igen mig när jag inte är retuscherad och ler mot dem från min photophacevinkel =)

Anonym sa...

Jag måste förresten berätta en grej från telefonintervjun till Vi. Första frågan journalisten var "I din presentation står det att du föddes i Leningrad 1984. Hur kommer det sig?".

Hahaha. Roligast idag.

//JJ