onsdag, maj 30, 2007

Pedofil.se

Eftersom jag finner kombinationen sex och barn intressant (jag läser till psykolog, ifall nån undrar, och jag tycker inte att man ska knulla barn, ifall nån undrar), och eftersom jag brukar uppmärksamma aktuella sexualdiskussioner, känner jag mig manad att nämna att vi har fått en svensk sida om att pedofiler inte sprutar eld. Och naturligtvis även reaktioner, mest i form av "det är äckligt och sjukt jag ska genast polisanmäla!". Jag håller visserligen med om att det är mycket dumt på sajten, men jag tycker mycket mer illa om pedofilfördömmare som inte kan skilja på tanke och handling än pedofilwebmasters som verkar klara av uppgiften.
Det är viktigt att poängtera att oavsett vilken syn man har på huruvida sex mellan barn och vuxna skall tillåtas eller inte så bör man aldrig lasta pedofiler som levt laglydiga liv och som anpassat sig till samhället. Acceptans för pedofiler behöver inte betyda acceptans för sex mellan barn och vuxna, dessa frågor är skilda, precis som acceptans för heterosexualitet är skilt från fantasier om att begå övergrepp
-citat från den numera nedlagda pedofil.se

Andra bloggar om: , ,

7 kommentarer:

Linus sa...

Jeff kallar mig konservativ. Maybe so. Jag är ju en stenkastare trots allt. Jag tycker hela hemsidan känns inte som ett försök att skilja på tanke och handling, utan snarare som ett försök att visa på att samhället har fel när det gäller sexuellt umgänge mellan vuxna och barn.

Punkter som "Alla pedofiler skall ha frihet att uttrycka sig i tal och skrift utan risk för sociala och lagliga repressalier."
har jag inget emot, men
"Hemsidan uppmanar inte till brott i någon form och rekomenderar att lagarna följs. Även om lagarna inte längre har någon moralisk auktoritet så har de en stark våldsmakt bakom sig." är ju lite för mycket för min smak

Anonym sa...

Så vad tycker du om Tinky Winky? Är det rätt att försöka göra katolska små polacker homosexuella?

Tanja Suhinina sa...

Ingemar - som gammal slashfangirl är jag bara FÖR fler bögar!

t. sa...

tillägger ännu ett citat från pedofil.se:
”sexuell njutning, mental tillfredställelse, orgasm, vänskap och kärlek är komponenter vilka alla bidrar till meningsfulla relationer mellan barn och vuxna”.
du måste skämta...

Tanja Suhinina sa...

Jag skämtar inte alls när jag skriver att jag håller med om att man ska skilja på handling och tanke. Jag skämtar inte heller när jag skriver att det är mycket dumt på sajten.

Anonym sa...

Siten är inte nerlagd, FYI.

Tanja Suhinina sa...

Den var det när inlägget sist ändrades.