onsdag, april 28, 2010

No 1 Slarwfitta

Alltså, jag brukar inte blogga privatlivsanekdoter här, men det här är typ relevant till perevntivmedel och mensskydd. Säger vi.

Fredrik Stangel som jag bor ihop med och såhär brukar ofta forma ord som beskriver mig genom formeln [egenskap jag besitter]+fitta. Det är typ som [egenskap personen besitter]+fag på 4chan. Således har jag i mina dagar blivit kallad för slarvfitta många gånger. För gud vet att jag är.

Jag skulle på gynbesök i augusti, och ja ba "jag har spiral". Och barnmorskan ba "eh, nej". Och ja ba "jo ja". Och hon ba ultraljuda mig och ba "eh, nej". Det hela slutade med att jag blev röntgad av en gammal bekant från Mangakai. Han var sjukt proffsig. Och hittade ingen spiral han heller, för den hade jag lyckats slarva bort utan att ha märkt det.

Då var det roligt att konstatera att jag var bokstavligen en slarvfitta. Och ja, egentligen var det där också höjdpunkten på mitt slarvfittande. För de fäljande episoderna är inte riktigt så slarvfittiga, för det var mest bara det att det var objekt med fittkoppling som slarvades, inte att jag tappade ut nåt.

För några månader sedan lyckades jag dränka min menskopp i toaletten. Jag hade oljiga händer och pillade nåt med den bredvid toastolen. Locket var inte på och vips hade koppen hoppat ut och följt Nemo. Jag var rätt sur för det var i början av mensen och dessutom var det så ironiskt med tanke på att jag aldrig spolat ned engångsmensskydd i toaletten. I'm medveten like that.

Och vad hände idag? Jo, jag skulle tomma min nya, och det var blodigt och halt och hoppsan-hejsan, nu utforskar min andra menskopp Nymbles avloppsystem.

Två tomma menskoppåsar hänger i badrummet. I'm gonna miss you, buddies!

Intressant. Läs även andra bloggares åsikter om , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lesson to be learned: toasits ner!

Emma sa...

Gud, nu garvade jag sa att jag nastan kissade pa mig. Hela kontoret vande sig om.


Men det ar trakigt att du tappar saker, inte alls nagot att skratta at, egentligen....

Julia sa...

Jag fascineras av magical disappearing spirales. Skitmystiskt.

Johanna Sjödin sa...

Jag råkade tappa min mobiltelefon i toaletten efter att jag hade spolat en gång. Den låg i en hood-ficka. Den var vattentät så den klarade sig.

Tanja Suhinina sa...

Julia:
Amen eller hur! Med tanke på att sätta in spiral har vart på andra och tredje plats på listan över hur ont jag haft i mitt liv borde jag åtminstone märkt att jag tappade spiralen.

Johanna Sjödin:
Menskoppar är också vattentäta, men de lyckas studsa in bakom kröken, de jävlarna.

Grovt Initiativ sa...

RUBRIKEN! nobelpris för den.

Tomas Antila sa...

röntgad av en gammal mangakaiare? Är det vem jag tror det är? Röntgenfitta!

AnnaB sa...

Aj då! Snacka om otur där. :/

Apropå ordet fitta så fattar jag inte folk som använder det som ett skällsord. Min erfarenhet från skoltiden så var det flera killar som gärna slängde ut sig det i tid och otid, om allt möjligt.
Störande som fan, jag brukade ibland kontra med ordet kuk, vilket dom störde sig på...