lördag, oktober 27, 2007

Det syns om folk inte vill göra saker och ting

Jag har dansrep på onsdagkvällar, så Sex med Victor ser jag på internet, i efterhand, ett par-tre program i taget.

Såg programet om gränser nyss, det från 10/10. I slutet, när frontmannen Ellen Feissar fram slutklämmen säger han "Det syns om folk inte vill göra saker och ting. Och det kan vem som helst som haft sex känna av, det går liksom inte att missa. Tyvärr tänker inte alla såhär och då blir det problem. Det blir allvarliga problem".

Undrar om det är menat som en kommentar till "stureplansvåldtäkten" och domen som fortfarande var aktuell då, att tjejen blev våldtagen, men att grabbarna som knullade på henne inte visste det.

Intressant? Andra bloggar om: , , ,

2 kommentarer:

M sa...

Fast... jag blir lite förvirrad av kommentaren. Menar han att ALLA vet om sånt och känner av det, men att (t ex) de som fortsätter sexa fast den de sexar med inte vill helt enkelt bortser från det, eller, som du skrev, att vissa människor helt enkelt inte känner av sånt (fast han precis innan sa att "vem som helst" kan känna av det)?

Tanja Suhinina sa...

HAR kommentaren med väldtäkten att göra är väl tanken att kommentera domen, typ "klart de fattade, vem som helst fattar ju". Eller så är det inte en kommentar till fallet, och då kan det betyda vad som helst.
Undrade bara om det VAR det. Liksom, det är ju utformat som om det gällde rent allmänt, men är VÄLDIGT relevant till våldtäkten.