måndag, oktober 01, 2007

Alla kvinnor är horor

Jag älskar älskar älskar andra kommentaren på denna debattartikel (handlar om "drinkhoror" kontra "dyra resehoror" i Stueplanmiljö, rätt bra).
Äntligen en tjej som öppet säger som det är; alla tjejer säljer sexuella tjänster på ett eller annat sätt. Det är bara skillnad i betalningssätt.
Nej, artikeln handlade inte om det. Lovar.

Det är fantastiskt hur vissa människor är överförtjusta i att peka ut det hela tiden (typ "jag har sex med thaihoror och det är som att ha västerländsk flickvän för att flickvänner i väst tar en massa pengar fast man säger att de älskar en gratis"). Tar verkligen varje tillfälle i akt. Det roligaste man kan göra när sånt folk börjar prata om vad drinkar kostar är att börja berätta för dem vad det kostar att hålla sig snygg. Det är ju inte bara att kleta på lite läppglans och ögonskugga; det är hudvård, hårvård, nagelvård, sillisar, högklackade skor vars klackar går av hur lätt som helst, solarium, underlag och sminkborttagare, före- och efterkrämer, dyra underkläder, hårborttagning, strumpor som går sönder efter en gångs användning... alltså, tar man det där med utseende på allvar kostar det. Inte bara tid, utan även cash.

Det är bra att jag vågar säga att alla killar säljer sexuella tjänster på ett eller annat sätt.

Öh.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Det måste vara ett missförstånd. Jag vill bara ha dig naken, osminkad och med alla hår i behåll.

Anonym sa...

Håller faktiskt med Blogge, med ett undantag - det är inte bara dig utan alla tjejer som man föredrar au naturelle. Däremot förväntar man sig viss renlighet från båda könen; tvål, schampoo ett frisörbesök i kvartalet och någon rakhyvel ibland.

Det är kvinnorna själva som spökar ut sig för att tävla med varandra, skyll inte på männen.

Anonym sa...

Blogge och anonym gör nog som de flesta män, dvs. misstar smakfull sminkning för inget smink alls. (Tanja försökte visst övertyga Blogge om det där för ett tag sen, men det gick sådär...)

Anonym sa...

Nejdå felmoftan, jag tycker ärligt att inget smink alls är attraktivare än "smakfull sminkning", som i sin tur är bättre än "klart synligt sminkning".

Jag erkänner att jag inte alltid kan avgöra om det jag ser framför mig är smakfull sminkning eller inget smink alls, men om jag VET och får välja så tar jag hellre en osminkad tjej (hon visar nämligen att hon prioriterar som jag, och det tycker jag om).

Anonym sa...

Smink kan förhöja sex appealen på en kvinna i mina ögon, precis som högklackade skor och djup urringning kan göra det, och parfym. Men naturligtvis är det i grund och botten en feminint välsvarvad kvinna med ej oävet ansikte som man egentligen vill ha som heteromansgris, med eller utan smink.

Tanja Suhinina sa...

Blogge, jag vill inte veta hur du vill ha mig.

Alla andra. Människor utan sminkintresse märker sällan att man är sminkad om sminkningen är naturlig. Hell, JAG kan ha svårt att se om någon har foundation eller inte. Även utan smink kostar det att vara snygg, de flesta får inte jämn hy, silkeslent hår och perfekta kurvor helt gratis.

Anonym sa...

tanja:
där säger du det.

det handlar inte om vem som vill ha vem på vilket sätt, utan vem som får definiera vem.och det är helt tydligt att män (och kvinnor) inte kan sluta säga att "naturligt" är vackrast, samtidigt som det som de ser som "onaturligt" blir pådyvlat som fult, bimbolikt, äckligt, den med det "onaturliga" blir i sin tur stämplad som dum i huvudet, bimbo and so on.
och poff, så finns bilden av den naturliga och ickenaturliga kvinnan, samt en värdering.

skapar en "bra" och "dåligt" och det gör att det också blir
det är inte upp till mig att säga till nån att den är kackigt sminkad eller för osminkad, det ska jag fullkomligen skita i. om det inte är uppenbart att personen ifråga håller på att dö av allergier eller dyl.

Anonym sa...

det där var ju så förståeligt.not.

stryk den osammanhängande meningen.

Anonym sa...

Kära Ablativ! Vad jag vill är vad alla andra vill. Om du inte vill veta hur jag vill ha dig vill du heller inte veta hur alla andra vill ha dig.

Jag kan försäkra dig om att det inte finns en enda kille i världen som lägger särskilt mycket vikt vid dina naglar eller dyra underkläder.

Saken kan som väl är testas empiriskt. Jag hävdar att du får minst lika många napp om du går au naturelle iklädd jeans och motivlös vit t-shirt till något hak (ta även av dig glasögon och krimskrams). Trust the Force.

Tanja Suhinina sa...

Blogge. Du är puckad. Jag vill inte veta hur puckon vill ha mig.

Anonym sa...

Vadan denna fientlighet? Det har pågått ett tag nu.

Anonym sa...

Jag blir så trött på att folk inte förstår skillnaden mellan horor och horor. Att vara hora behöver inte vara något negativt.

Anonym sa...

Det är nog extremt sällsynt med attraktiva kvinnor i 35-årsåldern som fortfarande väntar på "den rätte" och som inte knullat runt som idioter. Däremot finns det en andel sådana män. Den ene mannen är inte den andre lik. Däremot är kvinnor i betydligt högre grad likriktade och tycker oftast som media bestämmer att de skall tycka ("dumvänster"). De är "mediahoror" för att använda artikelns terminologi.