fredag, augusti 03, 2007

Intervjulek.

Jag hoppade på en sån där intervjua-varandra-spam-grej på LJn, och den var kul, så jag tänkte att om någon av dem som läser mig här och inte på LJn är sugen, så kan vi leka. Yay. Byt ut "LJ" i reglerna mot "blog" så blir det bra.

1. Leave me a comment saying anything random, like your favorite lyric to your current favorite song. Or your favorite kind of sandwich. Something random. Whatever you like.
2. I respond by asking you five personal questions so I can get to know you better.
3. You WILL update your LJ with the answers to the questions.
4. You will include this explanation and offer to ask someone else in the post.
5. When others comment asking to be asked, you will ask them five questions.


PS
Ps svar.


Och nu frågar P mig

1. Du ska på maskerad med kändistema. Hur och till vem klär du ut dig?
Roy Mustang. Alltså, seriöst, jag tänkte och kom fram till det. Han är råsnygg, jag kommer få massor av chixx om jag klär ut mig till honom.
Hur det skulle gå till vet jag inte.

2. Obligatorisk HP-fråga: Vad är din patronus?
En iller!

3. ZAP! Du befinner dig i Marvel Universe iklädd X-mendräkt. Vad är du för mutant,vad är dina superkrafter och vad har du för coolt mutantnamn?
Min superhero-kraft är att få folk att berätta saker. Det är lite konstigt, för jag vet inte alls hur jag gör, men människor berättar jätteofta privata saker till mig, börjar med "det är bara du (och max två till) som vet det" och sen säger nåt jättehemligt. Jag lyckas väl skapa nån sorts förtroende, gissar jag. Eller är det det att jag själv alltid berättar en massa TMI. Alltså, det är inte nödvändigtvis TMI folk berättar och det är ofta otroligt smickrande ochtolt över att vänner litar på en, men jag känner alltid att jag har nån sorts ansvar för människor som litar på mig så, så det kan vara lite tungt också. Men sluta liksom inte för det =)
Namn? Um. Actually, the first name that sprung to mind when I started thinking was Jung-Freud. She's a soviet mecha pilot in Gunbuster. It would be an honour to take over her name!
VARFÖR BÖRJADE JAG SKRIVA PÅ ENGELSKA HELT PLÖTSLIGT?.. Jaja, här är en bild på Jung-Freud.


4. Jag är diktator och erbjuder dig valfri ministerpost; vilken kniper du (hitta på en egen om du vill) och vad blir din första hjärtefråga?
Propagandaminister! Jag har alltid velat vara en sådan! När vi lekte "ta över världen" på gymnasiet var det posten jag skulle ha!

5. Vad skulle du helst av allt vilja få ett pris för?
För mina otroligt viktiga och revolutionerande bidrag till vetenskapen. Jag vill satsa på akademisk karriär när jag blir stor.

PPS
Elin svarar och frågar

1.) The most bizarre compliment you've ever recieved?
Oj. Iller. Vad kan det vara... Alltså, jag vet att det har varit underligheter, men det enda jag kan komma på just nu är alla underligheterna folk har tolkat in i min röst när jag telesexade. Typ att jag är söt och snygg och låter som en riktigt fin tjej för det hörs på rösten.

2.) What TV-show would you rather die than admit that you watch?
Alltså, jag kan ju alltid skylla på att jag gör sånt ironiskt eller för att skaffa koll på popkulturen. Men typ, om jag började BRY mig om och FÖLJA nån dåkusåpopera...

3.) Finish this scentence: " Bleached, busty women will some day rule the world because..."
Um... för att tuttimplantaten de har skyddar mot kärnvapenattack!

4.) If your hair could actually look like a manga hair-do it would look like?
Evigt kort i nacken och rosa, som Utena i långfilmen. Kort i nacken är så jobbigt, för det är ju där håret växer som fortast, så man slutar alltid med ful jävla utväxt i nacken. Och färga rosa... åh, jag vill, men liksom, underhålla det... Att regelbunder blondera och sedan tona rosa minst varannan vecka för att det inte finns nån bra rosa färg. Tortyr. Onska.
Egentligen vill jag ju ha 20-talsbob, och det krävs nog minimala modifikationer för att lyckas med det utifrån film-Utenas pojklippning.5.) If you were a professional groupie - whose penismold would be the highlight of your collection, and why?
Horace Engdahls. HAN ÄR SÅ COOL.
Eller, alltså, egentligen behöver jag inte komma närmare honom än att vara hans bordsdam under nobelmiddagen. Det hade räckt.

10 kommentarer:

Anonym sa...

"I'm taking a ride with my best friend
I hope he never let's me down again"

Jag kan för mitt liv inte motstå såna här lekar!


Förresten, har du några fler roliga myter om sex som jag kan bita i? Jag håller på med ett litet sexprojekt ^^

Tanja Suhinina sa...

Frågor til P♥

1. I årets Prideparad gick en Harry/Draco-grupp. Om du fick välja vilken slash-pairing som helst att prajda med, vad skulle det vara?
2. Gå till Tradera och komponera en outfit av kläder du hittar där. Posta kollage/separate bilder i bloggen.
3. Vilken sorts stereotyp barndom önskar du att du hade haft?
4. Du jobbar som vikarie. Fem minuter innan du får ta en biologilektion med åttorna får du veta att det är sexualundervisning. Ur actions?
5. Slutligen. ~Du får ett pris, du vet inte riktigt för vad, du ska tacka i TV och du har bara någfra ord på dig. Ditt mini-tacktal?

Tanja Suhinina sa...

Jag ska försöka hitta på sexmyter. Det finns ju förstås klassiker som killar är kåtare än tjejer.

Elin J sa...

"Du är min rostiga Optimus Prime."

Tanja Suhinina sa...

Tar Elins frågor på engelska, utifall att ^.^

1. Just as I asked P, you work as a substitute teacher and five minutes before your biology class for 8th graders starts you find out it's sex ed. Your actions?
2. This is how you mix your favourite drink:
3. How did you become so supercool?
4. What things from your young years will your children find out about and make fun of you for?
5. Pubic hairdo of choice?

Anonym sa...

Jag har svarat på dina smarta frågor nu :D

Anonym sa...

... och lämnat frågor till dig!
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=9138536124585746208&postID=7125224714299543458

Anonym sa...

Propagandaminister Jung-Freud. Det låter himla erotiskt.

M sa...

Jag ska till Gotland imorrn, men jag vill också bli frågad om sexualundervisning! ;)

Tanja Suhinina sa...

Mikey:
1. The sex ed question :)
2. You can send any two people to an isolated island and watch a a reality show about their life there. Who are those people?
3. Since you're
gender/feminism/gender equality-aware person, you've probably heard many kinds of people criticising that kind of thinking. What kind of anti-feminist people annoy you the most?
4. If you were a farmer, what would you grow and what animals would you have?
5. Finally. You know, trends. They come, and for a short while it feels like it's absolutely acceptable and normal to wear n. And then the world wakes up and people hide n deeeep down in their closets. What detail/accessory/wearable would you like to become trendy like that?