fredag, juni 01, 2007

Tanja sade så: WTF!?!?!?!!!!!!111

Simon Lundström läste nyligen en krönika som dels var dum och dels handlade om ett ämne han bryr sig om. Såhär beskrev han sin reaktion:
Jag känner mig nog ungefär lika "WTF!?!?!?!!!!!!111" som Tanja känner sig om hon skulle läsa en kolumnist som inledde med "Med tanke på att heteronormativt samhälle är det enda som ens realistiskt är tänkbart, så… punkt punkt punkt etc."
Det är bra att han skrev det, så slipper jag själv formulera mig om vad jag tycker om dagens debattsida i DN.

Andra bloggar om: , , ,

7 kommentarer:

M HG sa...

Jag har faktiskt inte läst dagens debattsida än. Eller - såhär. Jag öppnade DN, såg rubriken, blinkade nyvaket några gånger, var säker på att jag läst fel, läste ingressen och insåg att det hade jag inte alls.

Sen bestämde jag mig för att inte läsa artikeln innan jag skulle till jobbet eftersom jag i sånna fall skulle vara tvungen att gå omkring råförbannad hela dagen. Men... eh. Jag ska läsa den. Sen. Och, som sagt, WTF!!?!?!

Fredrik Stangel sa...

Men for fanden Mikey, vad väntar du dig aov ett gäng ytterst pålitligt reaktionära politiker med utgånget bäst-föredatum. Sprudlande innovativ kulturradikalism? ^^

Tomas Antila sa...

jag tycker att det är kul att gubbarna kritiserar förslaget eftersom det inte tar upp alla faktorer, för att om den faktiskt skulle göra det skulle den säkerligen ta upp alla problem med att gift par=barn (+inom äktenskapet) (+trygg uppväxt)

Fast det är intressant att de längst ner slänger in en intregrationsfrågeteori. Och den kan man faktiskt kritisera på många olika sätt.

M sa...

Stangel: Jag väntade mig nog ett annat argument än att lagar bör vara biologiskt motiverade (eller hur man nu ska uttrycka det) i alla fall... Det är liksom inte ens "tänk på barnen!" det är mer "Adam and Steve".

Linus sa...

"Äktenskapet är i grunden en institution som syftar till reproduktion". Djupsinnigt, Affe. Djupsinnigt värre

Fredrik Stangel sa...

Mikey: Iofs förståeligt, men det är ändå samma Fälldin som under sin tid som statsminister förde den ganska märkliga politiken "Sverige behöver omedelbart en devalvering, men det är bäst att vi gör den mycket, mycket liten, så att inte folk blir uppskrämda". Och Alf Svenssons syn på hur samhällets institutioner och lagar ska te sig har väl aldrig haft någon objektivt tillförlitlig verklighetsförankring...

Charlotte W sa...

Kul att du startat den här bloggen, läsvärd. Åker direkt in på min länklista.