söndag, juni 17, 2007

Såna som... öh, jag, typ?

Nts nts nts. En kvinna som pluggar till undersköterska och jobbar som strippa blev behandlad inadekvat under sin praktik. Efter att det kom upp att hon jobbade som strippa, alltså, praktiken gick bra innan dess. Det verkar vara hon som skriver En strippas dagbok, förresten.

Och, nts nts nts, jag nämnde ju tidigare den där tjejen som pluggar till psykolog på Göteborgs Universitet och fick problem med institutionen efter nakenbilder i en tidning.

Nts nts nts. Alltså, det där är ju inte särskilt uppmuntrandel. Dunno lol. I nuläget är jag inte orolig för att få problem med institutionen. Det problemet jag kan se uppstå är typ att bokmässan i Göteborg krockar med något obligatoriskt moment. Eller att jag blir instoppad i en morgonsoffa och dör i automatkaffeöverdos under en föreläsning.

Intressant? Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan väl alltid säga att du bara övade samtalsterapi på knasiga personer. Som en fältstudie i psykologi, typ. Det kan dom inte lasta dig för, ens om de skulle vilja.

Anonym sa...

Inte för att jag känner dig, men om de skulle försöka moralspöa dig kan jag tänka mig att elden är lös. Ojoj det kriget skulle vara underhållande för oss bloggfans :)

Anonym sa...

Absolut, p, inte för att jag tror att det behövs, men jag är med på att stöjda Tanja to the hilt, om det skulle behövas.

Tanja Suhinina sa...

Det jag eventuellt skulle behöva försvara, och det enda som är relevant till min framtida roll som psykolog är min hantering av sekretessen. Även om jag inte lovade någonting i roll som telesexös (jag kommer aldrig tröttna på att hitta på nya ord för yrket), varken skriftligt eller muntligt, kan det uppfattas som att jag lämnar ut folk. Fast jag naturligtvis anonymiserar spm fan och modifierar och offentliggör inte citat som inte är ganska "almänna". Jag får ha PHÄT disclaimer i boken.

Charlotte W sa...

Du verkar ta så coolt på det, det beundrar jag. Själv försätts jag omedelbart i ett hopplöst tillstånd av raseri när jag läser om sånt härnt.