söndag, oktober 13, 2013

Phonephucker-utlottning 2

Hej! Jag hade ju fått författarex av Phonephucker som jag skrev 2007. Den har fått fina recensioner på sin tid, och en ny fin recension av mig nyligen, och den är illustrerad av Elin Jonsson som nyligen svepte över hela internet med sina Mucha-inspirerade porträtt av Game of Thrones-kvinnor. Man kunde vinna en förut, en person lyckades, nu har ni en ny chans! Det är typ som förra gången, fast annan fråga. Man ska helt enkelt maila mig ett mail med ett svar och då är man med! Kom igen! Rolig bok! Med bilder! Fantastisk julklapp!

Formalia:
Mailet ska skickas till tanja.suhinina@gmail.com senast söndagen 27 oktober
Mailets rubrik ska vara phonephuckeruppsats annars får man inte vara med.
Mailet ska innehålla svar på tävlingsfrågan som får vara max 1000 tecken långt inklusive mellanslag och signaturen som ni önskar synas med i inlägget där jag publicerar alla svar.

Frågan:
Jag läser just nu en masterutbildning i sexologi. Om två år ska jag påbörja min examensuppsats där, men jag vill göra det lätt för mig och bestämma ämnet tidigt. Förra gången skrev jag om unga kvinnor och vestibulit. Vad skulle du vilja att jag skrev min sexologi-uppsats om?
(Obs det förpliktigar inte mig till nånting, vill bara ha roliga idéer och höra hur andra tänker, men vem vet...)

4 kommentarer:

Erik sa...

Är exet man kan vinna signerat? Min idé för exjobbsarbetet är så maffigt att om du genomför det kommer du bli en sådan där som man tar ett tufft Freud-fotografi av, alltså typ med kostym och cigarr som bara osar av "den här personen är sjukt viktig och om man vill vara lite extra-pretto i vardagen bör man ha läst minst ett, helst två, av dennes verk". Och då lär ju en autograf vara värdefull.

Tanja Suhinina sa...

Självklart signerar jag!

Hr. A sa...

Jag har redan läst boken, så jag behöver inte vinna den och snuva någon annan på upplevelsen. Men jag tänkte att jag kan berätta vad du ska forska om ändå: polypersoner, så klart.

Förslag på inriktning: Hur vanligt är det? Är de mer deprimerade? Mer vänster? Mer bisexuella? Har i snitt fler partners? Har de andra typer av sex? (Har sett någon avhandling tidigare som pekade i riktningen att BDSM var vanligt, t.ex.) Hur många döljer sin politet? Hur många som identifierar sig som poly har vid en viss tidpunkt flera partners?

Du skrev lite om metodproblem i ett tidigare inlägg. Hur definierar man poly? Det beror förstås på vad man undersöker, men här är mitt förslag: personer som för närvarande har mer än en partnerrelation eller är öppna för att ha mer än en partnerrelation samtidigt. Klart!

Man ska hur som helst inte hitta dem vid polyföreningen vid Malmös universitet. Risken för snedrekrytering och missvisande resultat är stor då. En enkät till en slumpmässigt utvald population är bättre.

Lundastudent sa...

Hr. A: Har Malmö ett universitet? *snerk snerk*