tisdag, mars 26, 2013

Systrar i jeans


Vuxen!Kikka, jag ritat. Blev lite modellerig. Nåväl.

Jeans är ju egentligen gamla arbetarbyxor, och de har några features som speglar detta - grovt tyg, tjocka sömmar. Just sömmen i grenen är känd för att trycka mot vulvan om bäraren har en. Den dåliga sidan är att jeans är plagg nummer ett som vestibulitdrabbade inte kan bära. Den bra sidan är att sömmen kan vara en inbyggd sexleksak. Här är tre tips på kreativ jeansanvändning.

På egen hand
Sätt dig på en buss eller annat transportmedel som vibrerar. Vinkla bäckenet så att du sitter bekvämt med sömmen lagomt tryckt mot vulvan. Missa inte din hållplats.

Med partner
Hångla upp en partner någonstans där hångel är okej, men det vore opassande att peta på varandra för uppenbart. Grensla partnern. Det är ju trevligt för sig, och sömmen förstärker effekten.

Om partnern bär jeans
Denim är vävd så ytan är ribbad, så om man drar med nageln längs med sömmen kan det pirra till. I och med att sömmen (och resten av jeansen) är tryckta mot din partners underliv så kommer pirret kännas där det räknas.

***

Från det ena till det andra. Jag podcast-debuterar i avsnitt 55 av Animéradion.

Och ifall ni missat bloggade jag en rätt allvarlig sak tidigare idag, kolla gärna.

2 kommentarer:

Oscar sa...

Alltså, jeans är ju trevligt på många sätt för folk med kuk också. Iaf för mig.

En sak jag kan uppskatta ibland är ju att kuken liksom inte får plats när den växer och blir hård, skrevet i jeansen tar emot. Det kan vara väldigt stimulerande men det kan också kännas lite obehagligt och jag vill lätt rätta till det. Men om man är offentligt så kanske man inte kan det så lätt, och med en partner som är medveten om det och retas för att göra det värre så är det väldigt stimulerande.

Men att helt enkelt låta bli att rätta till det för att stimulansen är skön och upphetsande fungerar även annars också. När jag blir hård så bultar kuken sig hårdare och större liksom, tills den i jeans liksom inte kan växa mer, då blir det här kukbultandet som tar emot mot jeansen en slags onanistimulans av kuken själv mot det spända jeanstyget.
Sen är ju ribbningen på jeans lite speciell, att bli smekt utan på jeansen blir väldigt skönt på ett väldigt skönt och retligt sätt. Jag upplever det inte som särskilt tillfredställande men det fungerar fantastiskt bra som retning och eller upphetsning och är jävligt njutningsbart i sig på det sättet.

Sen upplever jag också, både på mig själv och andra, att viss smekstimulans blir väldigt speciell, framförallt på rumpan i åtsittande jeans.

Jag har faktiskt vid ett tillfälle ofrivilligt kommit genom jeans-kukbult stimulans. Jag hade ett distansförhållande och vi höll på att reta upp varandra, jag smekte min kuk utanför byxorna men ville inte komma så stoppade tillbaka den i jeansen där den bultade sig mot jeansen och väldigt snabbt kände jag, shit, jag kommer!

M sa...

Sitta på buss samt cykla är mina två favorit-jeans-gnuggisar.