tisdag, december 13, 2011

Gästblogg hos Pelle Billing

En annan gästbloggar sex och könsroller hos Pelle Billing idag...

Av rent sammanstäffande har Vecka6 temat "manligt och kvinnligt" den här veckan.

5 kommentarer:

Tommy sa...

Bra skrivet, men jag måste fråga om något som inte har med själva texten att göra: Hur orkar du skriva hos dom där bloggarna där minst hälften av läsarna bara skäller och gnäller och missförstår med avsikt osv.?

Lovisa sa...

Spännish! Läste och tyckte det var väldigt bra, också trevligt att läsa de av kommentarerna som verkade hålla med - fint att se att ni kan förstå varandra!

Anonym sa...

Tommy
Om du läser på alla "feministiska" bloggar så är det det ända du ser, gnäll och skitsnack. Jag kan ge dig 3-4 artiklar i media som handlar om gnäll mot gruppen män och dessa kom upp idag. Det brukar ligga på ungefär 5-7st artiklar sverige över per dag som handlar om just gnäll mot gruppen män så det rättfärdigar väldigt mycket vårat gnäll som alltid är riktat mot just detta gnäll mot oss. Gör något åt saken istället och sätt dig in i frågorna och du kommer bli förvånad.

Anonym sa...

Ano: få se artiklarna då?

Jo sa...

En tanke:

I väntan på ett ordentligt forum för oss som bryr oss om jämställdhetsfrågor, men som inte känner oss hemma på någondera slagsidan: En blogglänksblogg där man löpande lägger upp länkar till de vettigaste, mest relevanta och mest sakligt underbyggda blogginläggen, tidningsartiklarna, undersökningarna m.m. i frågan, oavsett ursprung? Borde kunna vara relativt lättjobbat. Har varken utrymme eller tillräckligt stark motivation för att driva det själv, men skulle nog kunna vara behjälplig till och från om bara någon/några andra tar huvudansvaret.