onsdag, juni 22, 2011

Typ var jag ar och varfor ni inte ska vanta nat skrivet.

Hej!

Sahar ar det. Jag ar i Lettland, och kommer vara har till 8 juli, av vad det verkar. Jag stack dit ganska oplanerat och ovantat eftersom [long story short] och da sa de "nasta tid lakaren har har ar i slutet av september" och det var inte okej, sa jag satte mig pa en bat och for forsta gangen fick nan verklig nytta av att ha rotter i Lettland. Nu har jag t ex fatt traffa specialist, som dessutom var trevlig och lyssnade pa mina symptom. Och jag ska undersokas av en till specialist som kommunicerar med forsta specialisten sa de hittar en losning som funkar. Tanka sig.

Som ni ser har jag inte riktigt svenskt tangentbord. Min tillgang till internet ar ocksa lite sporadisk. Sa jag tankte bara saga - glad sommar, och jag kommer nog inte blogga narmaste veckorna. Men sen - ojojoj. Vanta bara vad ni kommer fa hora vad jag tycker om sjukvard...

Puss!

8 kommentarer:

Emil Nordlander sa...

Hoppas att du får fortsatt bra hjälp! Jag ser mycket fram emot att höra vad du tycker om sjukvård.

Josefin sa...

Ojoj, hoppas du blir bätttre. Ang. svenskt tangentbord på utlandsdatorer kan man ändra det nere i hörnet vid language bar (på en pc) eftersom jag alltid stör mig svårt på att inte ha tillgång till åäö ändrar jag gärna och sen glömer att ändra tillbaka, till glädje för internetcafe ägare jorden över.

Lojura Jungeljerta sa...

Jag har gett upp den allmäna svenska sjukvården. Då jag får arbete blir det privatvård för hela slanten.

Tanja Suhinina sa...

Tacktack!

Marielle:
Det dar med tre manaders vantetid gallde privat mottagning. Da lackade jag.

Anonym sa...

Svensk sjukvård är sorgligt underbemannad på alla nivåer. Men vad ska man göra när de lockar med dubbla lönerna i Norge?

Anonymus Maximus sa...

Krya på dig!

Anonym sa...

Kom igen och bli bra snabbt nu, så vi antifeminister får en härlig Feminist att fightas med !
Krya på dig !
//T

A sa...

Hoppas du får lite semester också, när specialisterna fixat färdigt. ;)