torsdag, mars 17, 2011

Titta, mamma, fanart på Daddy Saucedo och Eric Saade!


Titta, fanart! Finns också på DevArt. Eftersom jag är nöjd som en femåring som vill visa allt hon ritat för mamma (och don't get me started on alla traumatiska upplevelser från mamma som inte ansåg att man alltid skulle säga "va fiiint!"...) lägger jag upp bilden här.

----

Tillägg:
Jag har en jättebra tolkning av texten i Popular!

My body wants you girl, my body wants you girl
I'll get you when I'm popular
I'll put my hands up in the lights
You'll see me dancing for my life
I will be popular, I will be popular
I'm gonna get there, popular

Observera följande rader (och typ hela låten om ni orkar). Det är rimligt att istället för att tänka nån sorts Sk8er Boi-handling där han ska få tjejen när han är känd tänka som jag gör. Eric Saade har ingått pakt med djävulen. Djävulen ska hjälpa Eric till toppen, men då ska Eric hålla sig borta från kärlek/kvinnokärlek/"girl" i texten under resans gång. Han skulle alltså kunna få tjejen redan nu, men då bryter han kontraktet och allt går åt helvete. Det är därför han ska få tjejen när han är populär. Det är därför han ska dansa för sitt liv. Det förklarar glasväggarna han slår sönder. Det här har jag och Miimser diskuterat halva natten utan att hitta några logiska luckor.

Det och placeringen av händer för en optimal passionerad kyss.

2 kommentarer:

Fredrik Stangel sa...

Otroligt bra läsning av Popular. Ni borde skriva samman den och skicka till, jag vet inte vad för tidning som tar in sånt, men... DN Kultur?

Anneli sa...

Jäj, fanart!

Däremot har lokala ligister lekt Saade på åtminstone två busskurer omkring Flemingsbergs station sedan i lördags. Jag funderar på om det finns ett samband :/