tisdag, mars 02, 2010

? is to RedTube what cute kitty is to YouTube

Gulligaste instruktionsvideon om hur man ger tjejen fontänorgasm. Jag blev jätteglad när jag såg den. Titta, hon sprattlar!

23 kommentarer:

Elin J sa...

+1!

m sa...

Nej nej nej nej nej nej NEJ! Det där är ju den vidrigaste jävla skitstöveln vad fan han nu heter. Åååååå jag har glömt, han är kanadensare, och har nåt fransk-kanadickljudande namn. Började i PUA-branschen, gick vidare till att blanda in tantra-healing-puckogrejer lite sådär ytligt för att bygga sin image. Tjejen heter Ghita Jones. Av vad jag kan förstå av det jag läst om deras relation (Stephane nånting, heter han) verkar det ha varit en helt störd bekräftelsebehovs- och medberoendesoppa. Och den där filmen får jag inga bra vibbar av alls. Nu är hon förresten ihop med Neil Strauss.

Urk.

Tanja Suhinina sa...

Hahahahaha! Sen kommer Kontexten och förstör ALLT ^^

m sa...

Ja! Och det står jag för!!!! Aaaaarrrggghhhhhhhh hata hata hata såna där jävla frälsa-världen-tuppjucksmaktskåta-alfahanne-GE-kvinnan-orgasm-typer ååååå!!! Jamen jag menar, bara hur det brukar formuleras när just hans jävla bullshit cirkulerar: TRAIN your woman to squirt. Och använder han inte typ sån jargong i klippet också? Så här, killar, lär ni er kvinna att få orgasm. TRAIN?! Typ dresserar?!

Nu gick mitt blodtryck upp.

Tanja Suhinina sa...

Jag tror jag var beredd på jättemycket porrigt porrsnack som jag hatar, så jag lyssnade inte. Jag tittade mest på tjejen som såg sjukt glad ut, vilket blev väldigt sött i den sterila miljön där hon skulle var visningsobjekt.

m sa...

Stephane Hemon.

Nya tjejer, och lite hög nuförtiden tror jag.

http://www.youtube.com/watch?v=z9YzJ9N9vMk

Förlåt, nu ska jag sluta spamma. Nu ska jag meditera lite och be still like a tree. Eller kanske dricka lite te och läsa aftonbladet.se

m sa...

Men bara en sak till: hon blir ju så överlycklig och får typ orgasm när han pussar henne på pannan för att han har "anchored" det. NLP, you know. Han är den typen av PUA.

Makt, magic fingers, kan styra kvinnans reaktioner.

Du måste verkligen lyssna på snacket.

Tanja Suhinina sa...

Men tjejen är söööt! Hon är som en kattunge.
Jag tror att bilden jag fick genom att inte lyssna på vad de sa var typ "bryr mig inte om killen, får min orgasm, ska upp och kissa". Det var lie det att han verkade prata om henne/visa henne som objekt, och det blev som om någons powerpointpresentation plötsligt fick ett eget liv.

Anonym sa...

Vågar inte ens kolla med risk för illamående och sömnförstörande aggression.

"Train"?!

Ursäkta, men, alltså, seriöst. No fucking dude "lär" mig att få orgasm. Menar snubben att killar med sprutproblem kan läras upp på samma sätt?

Hade nån sagt sådär till mig hade hen åkt ner i trapphuset med huvudet före. Marmor.

Ridå.

m sa...

Nu har jag varm tekopp i handen och är helt lugn.

Förlåt att jag sabbade din cute kitten-upplevelse :) Det borde vart stumfilm.

Malin sa...

Neeej jag önskar också att jag inte läst kontexten. Tyckte träningssnacket lät mer som att de tränat ihop vilket lät bra – det behöver man som par. "We've trained for weeks for this" liksom.

Hon var ju dessutom tokigt cute kitten, fast till slut nästan för mycket. Fascinerande – hon liksom upphörde att vara mänsklig någonstans i mitten och rörde sig som ett djur. En inoljad säl i glädjespasmer.

Karolina sa...

Alltså, jag har sett den här förut. Och min reaktion var väl samma som din Tanja gällande tejen, asgulligt. Men han kändes som en sjukt slibbig snubbe.

korven sa...

VET DU hur länge jag har letat efter just DEN videon? Alltså alla adra är säääänmst. Tack tack tack tack tack!

Julia sa...

Jag önskar verkligen att jag inte satt på jobbet just nu. Tror inte jag kan komma undan med att klicka...

felmoftan sa...

Ja, synd med kontexten. Jag tyckte nog det lät lite lustigt med "you can give her pumpkin seeds" och så vidare, det lät som om han pratade om en undulat. Och newage (rimmar med sewage) ger mig inte stånd någonstans.

m: Lustigt vad människor är olika. Aftonbladet.se brukar höja mitt blodtryck rejält, med få undantag.

MarySaintMary sa...

Det enda jag tänkte när jag såg videon var: Fungerar det på riktigt?

Agnes sa...

Vi bestämde oss genast för att testa, men det fungerade alldeles för dåligt med att göra mig till uppvisningsobjekt för min killes bravader. Så jag får väl fortsätta krampa utan sprut, stackars mig.

m sa...

felmoftan: aftonbladet.se är på riktigt blodtryckssänkande efter Stephane Hemon. Ett rejält knytnävsslagsmål skulle antagligen också vara det.

Alla kontextsörjare: behöver man verkligen någon kontext för att tycka att det där inte är så fräscht?

Det är ju en instruktionsvideo, så självklart ska man lyssna n o g a på det som sägs :)

Bara konceptet att man ska "lära" "sin kvinna" att uppleva nåt med sin kropp är ju skumt in my book. Inte hjälpa, inte assistera, inget sånt. Lära.

Versionen på Redtube är kortad. Jag har inte kollat den nu, så jag vet inte vad av följande som finns med där och inte. I alla fall. Han börjar egentligen med att visa hur man ska massera henne ofta under låååång tid för att hon ska bli av med alla spänningar som hindrar henne från världens bästa orgasm. Åsså pekar han på Ghitas smilgropar i ländryggen och säger att såna gropar - DET är ett säkert tecken på att en kvinna har förmågan att spruta. Sen så har han då på subliminal väg kopplat ihop hans puss på hennes panna med att hon slappnar av fullkomligt och ger sig hän. Eller om han trycker hennes hand eller nåt. Hur han gjorde det? Jo! Han gav henne de här signalerna medan hon satt på toaletten och kissade! Hon tyckte ju det var lite knäppt, men hey, det är ju han som är experten. Hon är bra på att f å såna här orgasmer, av honom. Så uppenbart inte ett gemensamt undersökande projekt. Även utan kontexten.

Kontexten, som är att det där med smilgroparna är ett konkret tips från Stephane till killar som vill hitta en kvinna med potential för sprut. Han livnär sig på sin image som Mästaren På Kvinnor, och tjänar pengar ifall män upplever att de har bättre chanser till ragg om de lär sig av honom. Det är anledningen till att han är experten och hon uppvisningsobjektet. En sjutusan till karl som kan lära sin kvinna nåt sånt, va?

Stephane är en sån överjävlig sjutusan till karl att han har flera kvinnor. Han har "a circle" av unga bisexuella kvinnor som han har lärt spruta. Som hjälper honom att ragga och som bekräftar hans mästarstatus.

Det här är ungefär vad Stephane själv skriver och säger. Om man googlar lite hittar man många roliga och mindre roliga redogörelser från konkurrerande PUAs. Och nånting som Ghita skrivit.

Och det är ju sjukt roligt att hon är ihop med Neil Strauss nu. Hur många och vilka kvinnor man omger sig med är ju det som definierar en som man i den där världen, och att överta en konkurrents kvinna - en sexgudinna som han lärt spruta - whoa!

Men som sagt - den kontexten borde väl inte behövas om man lyssnar noga på vad fan killen snackar.

newage - sewage haha. Fast det han sysslar med och dillar om är ju en skymf mot new age.

Tanja Suhinina sa...

Hm. Jag orkade inte kolla på hela nu, för jag textar en bra film, men tycker att åtminstone början av själva videon är neutral. Titeln likaså.

Tanja Suhinina sa...

PUA-kulturen är iofs sjukt underhållande. Men jag venne, jag är inte alls så automatiskt negativ till den som många verkar vara. Tycker att det lätt bli mer "manipulativa killar och tjejer som faller i deras klor" än vad det egentligen verkar vara.

Anonym sa...

Manipulativa killar och killar som faller i deras klor - definitivt. Det är ju det som är businessen.

Henric sa...

Jag är oerhört splittrad till PUA-kulturen men samtidigt oerhört fascinerad av den. En del saker som de här killarna lär ut må för all del handla om ganska tvivelaktig manipulation. Men det mesta av tipsen handar ju faktiskt betydligt mer än att manipulera om sunda saker som att sluta bete sig som en jubelidiot och lägga ned en massa inlärda dumheter eftersom så få kvinnor uppskattar dessa.

Tanja Suhinina sa...

Fast alltså, PUA-grejen går ju inte ut på att lura tjejer till nåt, utan att man skapar attraktion på ett medvetet sätt. Och då är det lite "kvinnor är offer"-mentalitet att se tjejerna som manipulerade eller lurade - det som händer är ju att de ligger med killar de är attraherade av. Och det är väl inte så farligt?