söndag, november 29, 2009

MILF-porrserie

Bra rubrik, som Snakes on a plane. Jag har velat lite med att lägga upp den, men det är oklart vad som blir av projektet den ska va med i, och jag kommer behöva fixa till den massor i alla fall, och den är sjukt relevant till förra inlägget. Och sjukt bra. Ritad i somras, jag körde på konceptet "det är bättre att det blir en serie än att jag ägnar mig åt perfektionism". Den är fortfarande sjukt bra, trots bristande perfektionism. Att jag förklarar mig så mycket beror inte på nån jäntelag, utan för att jag vill vara tydlig med att jag kan bättre än nåt utan linjal, obetitlat och stundtals tuschat med min vänstra fot som inte vet vad den högra gjorde. Den är fortfarande grymt bra. För jag är bra på att producera porr. Så är det. Jag tyckte också att nittiotalet var det bästa som någonsin uppfunnits när jag tecknade den. Enjoy.
Väldigt mycket mer intressant än det mesta i branschen, om jag får säga det själv. Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

17 kommentarer:

Mattias S sa...

Haha, vilken härlig avslutning. Och du tecknar bra, och bitvis sexigt. Väldigt bra känsla.
Tack för att du delar med dig. :)

Charlotte W sa...

Hehe.
Ja, du är bra på att producera porr.

William Debbie sa...

in other words, my main art inspiration this summer.

Stourley Kracklite sa...

Slutet är naturligtvis bäst.
Men, porren kunde vara mer. Du har nåt bra på gång med kuken, när den växer och kommer ur förhuden, snyggt. Man kan eventuellt ursäkta att pungen senare ser ut som nån slags grönsak... :-]
När kuken glider in känns det skönt och ymniga fittsafter är alltid ett plus. Men, upplägget, storyn och skeendets detaljer känns lite konventionella. Nog kan du bättre, Tanja!

Julia sa...

Mmm, brownie.

Tanja Suhinina sa...

Tack =)

Eeeh.... hade jag varit ute efter okonventionellt hade jag gjort okonventionellt. Jag var ute efter MILF i satinmorgonrock förför dotterns kompis i flanellskjorta. Där är det faktiskt inte så intressant med okonventionellt, tycker jag.

Stourley Kracklite sa...

Jag gillar också vanilj, men det måste vara välgjord vanilj, med kvalitet i råvarorna och utförandet.

Tanja Suhinina sa...

Känner du för att kommentera mer ingående?

Sofia sa...

me like iaf

Oscar sa...

Ja fan skitbra, jag vill inte ens titta på hela på kontoret - då blir jag tvungen att sitta vid skrivbordet så länge efteråt.

Men jag vill inte att det ska gå så snabbt! Hon måste ju förföra honom mycket mer och en massa spänning sådär så att han inte riktigt kan känna sig säker på att hon verkligen förför honom och ja.. Typ det där som i folkmun kallas "förspel". =)

Iggy D sa...

Stourley: Konventionellt? Det har krävts mycket möda för att få till den där riktigt konventionella textremseprosan.

Mattias S sa...

Jag tycker det är en makalös pastisch på den konventionella grejen, utan att för den delen bli kitsch.
Bara namnet, Mrs. Goodwin, känns helt klockrent. :)
Att kommentera att man hellre hade velat ha något okonventionellt känns för mig väldigt konstigt.
Och jag tycker det räcker så här, gör man det längre faller den naturliga lättheten bort för mig.

Anonym sa...

åh, jättefin! jag älskar nittiotalet och du har en skitbra tecknarstil.

Mrs S sa...

Tycker att en trip behöver vara stringent, korta ner, och hitta kärnpunkterna i dialogen ... det blir för långt, och tänder inte riktigt ... Vilken är kärnkonflikten här (mer änm ung-älre)? Vilka hinder finns, vad skapar spänningen? brist på tid? risken att nån kommer? oron över brister? etc. Det kan uttryckas så att det "förbjudna" får mer knorr... Tycker jag. Men teckningarna är fantastiska, och det är din styrka.

Tanja Suhinina sa...

Iiih! Tacktack! Lite särskilt till Mattias S och Iggy som verkar hajat prylen och uppmärksammat saker lite mer än andra.

Jag kan förstå kommentarerna från Oscar och Mrs S, men jag hade ingen ambition att göra mötet till en spännande grej.

Saker _jag_ tycker är bra med den här serien:
* dialogen
* att sexet inte är spännande, konstigt, okonventionellt eller skuldtyngt
* att det är mycket kyssar och klä av varandra
* att det är mycket vardagliga detaljer, som att killen har svårt att hålla sig eller att han måste knyta upp skosnörena, utan att det blir vardagsrealism och inte porr
* Att det är feministisk porr utan att vara Feministisk Porr™. Jag tänker framför allt att han smeker henne efter att det gåt för honom
* Att de använder kondom
* SEXIGA NITTITALSUNDERKLÄDER

Stef Gaines sa...

Sexsekten approves! :)

Anonym sa...

Jäklar, det var ju sexigt det där!

Du är en grym tecknare!:D