fredag, juni 05, 2009

Tidsmaskin!

Nu sitter jag hemma och kämpar med kompensationsreferater, kompletteringar och hemtenta. Jag har stressastma och drömde inatt en mardröm om hur jag fick en till komplettering, drömångesten har fortfarande inte släppt.

Ni andra kan ju roa er med lite relationssyn från förra sekelskiftet. Eller ta det här på allvar och ge fan i sex under juni. Vem vet, ni kanske får en kille? Som är sådär fin kille som uppskattar er för att ni är "fina tjejer" och flickvänsmaterial som inte skickar sexiga SMS. Kärlekscoachens blogg som började det hela finns här och jag gråter nästan, så mycket vill jag ha jobb som sex- och relationsrådgivare.

Om man slår ihop Kärlekscoach och tidsmaskin får man Love Machine.

3 kommentarer:

isabelle sa...

men hjälp, den där relationsrådgivaren borde ju skickas tillbaks till medeltiden. hennes skitråd har väl dessutom aldrig funkat. om en kille är intresserad så skiter han enligt min erfarenhet i om man lägrat honom första natten man sågs (ett exempel är min nuvarande ettåriga relation), det där tramset med jaktinstinkt kan möjligen vara applicerbart på korta flörtar (både på män och kvinnor) men om det är kärlek man söker så är det helt andra saker som spelar roll. idioti.

JennyB sa...

Men BLI sex- och relationsrådgivare då, du skulle sopa golvet med tramstanterna som tar upp värdefullt spaltutrymme i nuläget! På fullt allvar, starta en sajt och kör så det ryker.

Αλεξανδρος sa...

Några spridda funderingar:

Jag tycker personligen "fina flickor" är tråkiga och att spelad svåråtkomlighet är slöseri med tid -- är man intresserad så är man; även om jakten förvisso också har sin tjusning är den som någon redan kommenterat inte huvudsaken i längden och det är heller inte genom svåråtkomlighet intresset skapas eller genom sex det försvinner -- men jag skulle å andra sidan inte påstå att jag är expert på relationer eller representativ för vare sig män eller människor. Vad jag vet kan hennes råd mycket väl fungera för många i dagens samhälle, med den rådande synen på sex, även om jag inte vill att det ska vara så. Gud vet att mina metoder inte alltid fungerar så bra. Jag vet inte om jag helst skulle ta råd från någon med beprövad erfarenhet som "vet vad som funkar" eller från världens mest pålästa forskare på området. Däremot tror jag mig veta att det finns alltför många självutnämnda experter på områden som detta. Om du tror att du kan göra det bättre än resten, så kör hårt.