söndag, januari 25, 2009

Let's Dance - nu med rubrik på svenska och rättstavad dessutom!

Blondinbella åkte ut ur Let's Dance. Fuckers. Jag vet inte om det är för att hon är tjej eller för att så många hatar henne (delvis för att hon är tjej), men hon var absolut och klart inte sämst.

Jag läser genom blogginlägg som, precis som mitt här, kommenterar Sonja Schwarzenbergens artikel från DN. Det är lite roligt. Exempelvis skriver Schwarzenberger:
När Tobias Carlsson gör ett strålande jobb med koreografin som passar Elisabet Höglund fantastiskt får han höra det och inte har jag några invändningar mot det. Men. När turen kom till "Sveriges starkaste man" var det ingen som lade märke till hur hans partner Annika Sjöö hade trollat med honom. Kvinnorna förutsätts höja sina kändisar. När männen gör det blir alla till sig i trasorna och utbrister: Oh la la - så osjälviskt! Skåda!
Minst två kommentarer i inläggen anklagar Schwarzenberger för att ljuga, för Annika Sjöö fick jättemycket beröm för det i fredags. Det är helt fantastiskt roligt, för artikeln publicerades före programmet. Dels kan artikelförfattaren inte anklagas för att hon inte kunde förutspå vad juryn skulle säga efter att hon skrivit artikeln, och dels kan det faktiskt till och med vara så att juryn läser DN. Vissa bloggkommentatorer skulle inte mejka det till en elitklass, om vi säger så.

1 kommentar:

M sa...

Jag kommer sakna hennes SUPEROPTIMISM :(

Och ang. Annika Sjöö och beröm och allt... jamenherregud. Min första tanke var "aha! Producenterna har läst DN!"