söndag, november 16, 2008

Frågestund För Fan!

Nä, nu jävlar, nu gör vi som de stora barnen och kör frågestund. Jag vill ha bra frågor. Som får mig att tänka till. Jag vill också ha roliga frågor. Jag vill också ha illa förtäckta komplimanger.

13 kommentarer:

Mattias S sa...

Vad är fri vilja?
Vad innebär det?
Hur bestämmer vi vad det är vi vill?

Anonym sa...

Som "aktiv" inom poly-"scenen" så måste jag fråga dig detta:

Varför tror du att många polymänniskor ser ner på monogama? Jag är monogam, trivs med det och har inte kraft eller energi nog att varken ha flera förhållanden eller känslor för andra. Har flera polyvänner som utstrålar en "air" av att de skulle vara finare än oss monogama satar som bara har en person i taget.

Anonym sa...

Du är klipsk och verkar våga vara öppen med dina känslor, så jag ska fråga något som jag av naturliga skäl inte kan sluta tänka på på sistone. Hur kan man å ena sidan hävda att man bryr sig om någon, och å andra sidan bedra dem? Sexuellt eller på annat sätt (t.ex. folk som spelar bort alla tillgångar). Jag förstår inte hur det går ihop, din idé om friare kommunikation och så i förhållanden är något jag alltid hållit med om och sett som naturligt... så jag fattar bara inte, och vill gärna höra dina åsikter på ämnet rent allmänt.

Charlotte W sa...

Vad tycker du om Gudrun Schymans inhopp i Aftonbladet idag? (http://www.aftonbladet.se/debatt/article3786419.ab) :-)

Anonym sa...

Ok..
Vilken var den mest oväntade instkten/erfarenheten som du vann genom ditt telesexjobb?

Anonym sa...

Hur känns det att vara duktig och intelligent?

Anonym sa...

hur gör du för att vara så himla snygg?! tänker framför allt på din perfekta hy, dina vita tänder och din fantastiska kropp.

Anonym sa...

Är du för eller emot frihandel?
Vilken politisk ideologi ligger dig närmast hjärtat?
Vad kommer du att bli för typ av psykolog? Dvs. vilken "typ" av människor kommer att komma till dig? Och varför.
Du borde skriva en bok om poly. Är det något du planerar?
Tycker du att neger, hora, fitta, cp, osv. är invektiv eller "bör" man använda dom hur som helst? Vet hur inte jag ska formulera frågan, men bör dessa reclaimas, om ja, hur?
Vilken är din åsikt ang. de kvinnor som badade topless på badhus? Ska kvinnor få flasha tuttarna precis som män, när de vill, eller bör man visa hänsyn?
Anser du att slöja är ett plagg fyllt av förtryck?
Hur ställer du dig till plastikkirurgi; dvs. sådan som silikonbröst, sprutainiläpparna, fettsuga the old gravidmagen, lyfta diverse, osv.
Vad tycker du om tidskriften Bang?
Åsikter om Café, Slitz, osv.
Om du hade en kuk istället för fitta, vad hade du då gjort? Hur tror du att du hade varit. Vad hade du varit mer av, respeltive midnre av? Mer självsäker, mindre självsäker, mer fnittrig, mindre fnittrig, osv osv.
Om du fick träffa Blondinbella, vad skulle du berömma henne för, och kritisera henne för. Vad skulle du ge henne för "storasysterråd" och "lillebror bli inte som jag"?
Saknar du Ryssland?
Vad har Ryssland som inte Sverige har, som du tycker att Sverige bör "anamma"?
Hur lärde du dig det svenska språket? Du verkar helt fantastisk på't, och skriver grymt.
När är man ung?
När är man gammal?
Hur kommer man över en olycklig kärlek? Kan man någonsin komma över en människa?


Gud, jag har hög feber. Fattar inte ens själv vad jag skriver riktigt, men jag har inget bättre för mig. frågor är roligt.

OCH! JA! Vad spelas i dina högtalare just nu? (Alltså allmänt, inte justprecisNUlåt, utan musik du gillar för tillfället)

Återkommer säkert... hoho.

Anonym sa...

hur gör man för att bli duktig och intelligent?
vad borde folk göra för att göra världen bättre?
tycker du inte det är obehagöigt att lämna ut så mkt om sig själv, med namn och allt?

Markus sa...

Egentligen är jag aldeles för blyg för att skriva kommentarer hursomhelst på bloggar som drivs av folk jag inte känner, "Nej, det riktar sig mer till den berörda gruppen...", men Vaffan Kubo som Italienare förmodligen inte säger, du bad om det[Plus att jag blev inspirerad av Anna]:

Vem är enligt dig Sveriges genom tiderna stiligaste Fängelsekund?

Om man fryser in fisk levande är det väl klart att den fortfarande lever när man tinar upp den igen? ...Eller?

En sida av dig jag anser Internet fått se allt mindra av de senaste åren är Serietecknare/illustratören Tanja, något som leder oss in("INLEDER" LOL!) på nästa fråga. Klyschan om att "Även om man har en teckningsstil som påminner om en kråka med gomspatt kan vem som helst bli bra, bara man sätter sieg ner och TRÄNAR", du som har en ganska fräsig teckningsstil borde ju vet. Eller är påstående bara en avart av "Det är insidan som räkans... Fast det är det ju inte"-snacket?

Har du sett "Saló eller Sodoms 120 dagar", isåfall, kommentar på den[Om du har någon kommentar ändå går det finemang].

/Ett långt och lyckligt liv

Anonym sa...

Vad tycker/står du gällande IPRED-lagen?
Vad tycker du om skor med lite högre klack.(Gud jag är ju helt mosig i huvudet och hur mycket jag än försöker ställa mina frågor på ett respektabelt och ...nåt vis, mitt ordföråd är bortblåst, så går det SKIT. I hejt feber. Högt och heligt)
Vem är Emma Goldman och vad tycker du om henne (vad är hon för dig, om hon är något)?
Har du några tvångstankar?
(Vad är en tvångstanke?)
Vet dina lärare om att du bloggar?
Vilka feministiska åsikter har du haft, men helt bytt åsikt om/kring? (Om det nu hänt)
Vad tycker du om jämställdhetsministern Nyamko Sabuni?
Vad ska en tjej som bär kort kjol ha för skön bitchslapreplik att kriga med när folk säger till henne "men du är ju feminist, du ska väl inte ha kort kjol och objektifiera dig så där"?
Vad tycker du om julen som högtid?
Vilken är din bästa egenskap respektive smsta?
Favorittvspel?
favoritårstid?
Är du morgon-, dag- eller nattmänniska?


Du får brodera ut mina frågor och tolka dem precis hur du vill.

Jag skriver som en kratta. Kram

Anonym sa...

jeez, jag ser verkligen fram emot att läsa svaren till alla frågorna :D speciellt annas, dom va kul och många. men! något fattas! vem är din favorit i hp och varför? vad skulle din animagus va för nåt? vet inte om det är dumt att fråga om boggarts.. känns som dom flesta är rädda för samma saker egentligen. jag fattar inte hur ron kan va mer rädd för spindlar än för att bli övergiven osv!

Tomas Antila sa...

nu har jag kommit på en fråga:) Du får svara som du vill, men troligtvis är jag väl ute efter psykologi-svaret.

Hur ärvs personlighetsdrag? Jag vägrar att tro på gener, men vad skulle det annars vara? Min mamma är jätteängslig, och jag är tomteängslig. Hur kan ängslighet och andra personlighetsdrag läras upp?