lördag, april 12, 2008

Vilken ingenjör är du?

Kan Meidi så kan jag!


Enligt kth.se, alltså. Näääää, TEKNISK FYSIK 4-EVER! Nej, faktiskt. Skulle jag vara tvungen välja KTH-utbildning igen skulle jag välja fysik.

Jag är, som ni kanske märker, lite tyst på bloggen nu. Det beror på att jag är upptagen. Mest med Promenadorquesterns kommande konsert. Jag dansar i en studentorkester* och vi ska ha konsert, ptrecis som varje vår. Men i år fyller dansgruppen Baletten Paletten 50 år, och då blir det extra festligt. Och extra festligt betyder naturligtvis extra mycket jobb, so here we go. 19/4 är det, info finns på Facebook eller så kan man fråga. Nu tvivlar jag på att jag kommer ragga upp fler besökare, för de som känner mig och vill gå har redan blivit upplysta, men om någon vill så vore det skoj!

Det och att jag har två feta inlämningar på Psyk till den artonde. Så kommande veckan blir minst sagt bloggfri.

Men ingenting försvinner utan att någonting blir till, Roy Mustang skulle hålla med. Fredrik Stangel, för mina läsare i egenskap av mina läsare mest känd som min sambo, har börjat blogga igen. Jag är glad för jag har tjatat på honom hur länge som helst. Gå och läs!

*att nämna den delen av mitt liv i den här bloggen känns som att min mätare för coolpoäng enligt svenska bloggosfärens referensramar dras ned, medan min mätare för varierande intresseområden åker upp. Det är lite intressant, egentligen, olika grupper och ramar och kulturer man tillhör.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mikroelektronik verkar ändå sjukt häftigt. Jag tänker mig att man sitter med pincetter och kretskort, typ! PYTTESMÅ GREJER!

Tanja Suhinina sa...

Alltså, mycket av det man kan läsa på KTH låter kul, och är det säkert. Men... F I MITT HJÄRTA!

Anonym sa...

Man kan ta studenten från KTH, men aldrig KTH från studenten.

Tanja Suhinina sa...

Sannerligen!

Anna Svensson sa...

Du menar att du håller på med Drill? Min klasskompis tävlar i drill, hon är väldigt duktig faktiskt...

Tanja Suhinina sa...

Drill? WTF?

Anna Svensson sa...

Inte drill alltså? Jag trodde dans med orkester automatiskt kvalade in som marsch-drill. Å andra sidan vet jag ju inte alls hur ni la upp det. Men i min fantasi såg jag både pinne och paljettdräkt.

http://drillsm.se/