tisdag, april 15, 2008

Gratis KRITIK

Jag sitter i skolans datasal och ska strax strax börja skriva helvetesinlämningen of helvete. Jag har inget att blogga om, utom att om man nu ska jämföra OS i Kina med OS i Berlin (och det gör ju alla, och kommer göra), vem blir då Jesse Owens'08?

Hur som helst. Stora bloggar har tävlingar där man kan vinna goodiebags och reklamprylar. Jag kan länka till Arkitekturtidskriften KRITIKs blogg där man får gissa vem som skrev vad i tidskriftens kommande nummer och kan vinna två års prenumeration.

3 kommentarer:

Pär Eliaeson sa...

Tack för länkningen, Tanja. Tänkte länka till din sköna sågning av DNs ledare eftersom jag inte orkade/hann skriva om det själv...
Har du gissat? :-]

Tanja Suhinina sa...

Märk att jag även länkar till bloggen från min vanliga blogglänklista. DN-sågningen... alltså, jag vill skriva mer om det. För jag undrar verkligen vad de tycker _ska_ göras. Och visst är det lustigt att en vinkel från vilken Stadshuset och kontorskomplexet kommer att synas ihop tydligt är om man tittar från DN-skrapan...
Jag har inte gissat. Dels har mamma fortfarande inte lämnat tillbaka första numret, dels räknar jag kallt med att inte behöva köpa tidningen utan få skribentex istället.

Pär Eliaeson sa...

Det är väl kul att gissa ändå... :-]