söndag, november 18, 2007

Nya Starlet - total kukkoll!

Alltså, ni har kanske märkt att jag inte har recenserat Starlet på ett tag. Det är för att Starlet har ballat ur totalt.

För två nummer sedan blev tidningen plötsligt Nya Starlet - tunnare, fulare, mer sexfixerad och med Kitty Jutbring som chefredaktör. Man fick en kondom på köpet. Halva tidningen bestod av Kitty Jutbring, hennes pojkvän eller både och. Pojkvännen fick leda "fråga killen"-spalten. Den döptes faktiskt om "fråfga Kittys kille". Jag var så chockad att jag inte klarade av att skriva.

Numret efter togs över av Tilde Fröling. Kittys pojkvän fick följa med. Tidningen fortsatte vaar ful, tunn och sexfixerad.

Nyligen kom ett nytt nummer, 11/2007. Gwen Stefani på omslaget, Tilde Fröling som chefred. Pressat pris - 19 kr. I samarbete med Durex, o.b., RFSL Ungdom, Ungdomar.se och Fråga Olle. Omslaget utlovar total kukkoll. Jag blir lycklig. KUK! Inte snopp, inte någon omskrivning.

Jaja. Och så bläddrar jag i tidningen. Ful är den. Och... Dags för Sexikon - Starlets sexlexikon med ett nytt begrepp i varje nummer. Rubriken sez CUNNINLINGUS.

Ordet stavas just så och inte på något annat sätt genom hela artikeln. Tror jag. Jag har inte riktigt klarat av att läsa den efter att jag råkat se en mening ungefär mitt i.

Cunninlingus har alltså många likheter med vanligt oralsex.

Nej, jag vågar inte läsa vad det är för info som Tilde Fröning ansvarigt utger till sexintresseade flickor.

Men hur är det med total kukkoll då? Det är sidan efter cunninlinguset. 18 stycken "Visste du att...". Här får ni lära er nåt!
...världens största penis sägs ha varit 34,5 centimeter lång och haft en omkrets på mastodonta 15,8 centimeter!

...man kan inte se utanpå snoppen om killen har en könssjukdom.

...du själv kan göra ett test för att se om din kille har könssjukdomen kondylom (könsvårtor). Dränk in en bomullstuss i ättiksprit blandat med vatten och badda runt urinrörets mynning. Har killen små upphöjningar där som blir vita måste gå till doktorn. OBS! Se upp med ättikspriten!
Och så min personliga favorit.
...det bara är 10 procent av alla killar som har en snopp som är större än genomsnittet.
Över och ut?

Intressant? Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

10 kommentarer:

Anonym sa...

15,8cm i omkrets = 5 cm i diameter. Mastodont...? Tssss...

Tanja Suhinina sa...

Hej, anonym! Jag kan också π, det var därför jag tyckte det var lustigt.
Vad tyckte du om min favorit?

Anonym sa...

10% har större än genomsnittet??

ORLY?

Anonym sa...

Rimligen borde 50% ha större än genomsnittet...

Anonym sa...

Om bara 10% har större än genomsnittet betyder det att 80% ligger precis på genomsnittet och att precis 10% också ligger under genomsnittet.
Fan tro't!

Anonym sa...

Det beror väl på att de definierar "genomsnitt" som ett intervall (t.ex. 12-18 cm) och inte som ett värde. Då kan man hitta på vilken statistik som helst ("99% har större än genomsnittet - förutsatt att genomsnittet är intervallet 0-30 cm")...

Anonym sa...

Förlåt, menade naturligtvis 99% har LIKA STOR som genomsnittet.

Tanja Suhinina sa...

Genomsnittet omdefinieras.
Förvirring uppstår =)

Anonym sa...

Haha, men är det NÅGON som har förväntningar på TJEJTIDNINGAR och HERRTIDNINGAR? När man delar upp det efter kön är det dömt att misslyckas (om det inte är en tidningar som handlar endast om typ ööh mens eller prostatan)

Clacke sa...

Lite fånigt att komma in såhär ett år i efterhand, men jag kan inte hålla mig...

Det här med statistiken alltså. Så här är det. Ta en godtycklig hög med mätvärden, inget exakt likt något annat. Plocka ut medelvärdet. Plocka ut medianen. Hälften av mätvärdena kommer att ligga över medianen, hälften under och ett enda mätvärde kommer att ligga på medianen.

Medelvärdet ... ja, det kan vi inte säga mycket om. För att återgå till exemplet i artikeln. Låt oss säga att tre miljarder pojkar har ungefär en mediankuk, plus-minus några centimeter. Sen finns det en snubbe, hans är flera miljarder centimeter längre än någon annans. Medellängden är då några centimeter längre än medianlängden, och alla utom stackarn med slangen flera varv runt jorden har under meddellängd, och han är den ende som har över medellängd.

Om vi går ifrån det här löjligt extrema exemplet, vore det alltså fullt möjligt att föreställa sig en kuklängdsfördelning där endast 10% har över medellängd. Jag säger inte att det är så, men det är möjligt. Utan att behöva ta till klantiga beräkningar eller kreativa intervall. All statistisk fördelning är inte klockkurvor. Ett exempel är "den långa svansen". Bara en sån sak. ;-)