tisdag, oktober 23, 2007

Tidstypiskt! - 2

Nu orkar jag inte skriva en hel fucking krönika. Men.
  1. Jag har svårt för tidstypiska saker. Bara det, liksom.
  2. Min pojkvän säger att jag borde gå i terapi för det, men jag tycker det gör mig svår, spännande och konstnärlig.
  3. Ju kortare tid en trend håller desto jobbigare är den. Typ åttiotalsrevivaln tycker jag inte längre är jobbig för den har hållit på i typ fem år.
  4. En del trendgrejen jag först tycker är fula börjar jag uppskatta, eller i alla fall acceptera, efter ett tag. Typ leggings. Det tog tre år, men numera kan jag med dem och har till och med egna. Fast jag brukar slå ihop dem med benvärmare/långa strumpor.
  5. En del trender förblir fula, som när folk stoppar in jeansen i stövlarna. Det var inte snyggt när det var nytt och häftigt. Det är fortfarande inte snyggt. Det är bara okay om Oscar Francoise de Jarjayes gör det. Det är faktiskt till och med bättre att stoppa in byxorna i strumporna än i stövlarna. MHO.
  6. Och apropå strumpor. Jag har alltid tyckt om strumpor. Jag väljer mina strumpor mycket omsorgsfullt och tycker om dem så mycket att jag stoppar dem. Det sägs att det är skorna som gör outfitten, men fuck skorna. Jag gillar strumpor i alla former, men särskilt de längre varianterna. Knästrumpor. Lårstrumpor. Långstrumpor är låååånga.
  7. I höst är knästrumpor inne.
  8. Slå ihop 1 med 5 och 7. Då får ni det där onämnbara man ser ute på stans gator och torg. Stövlar. Över jeans. Och knästrumpkant som sticker ut. WRYYYY??????

Intressant!111!11111! OCH VIKTIGT! Andra bloggar om: , , , , , ,

4 kommentarer:

David sa...

Jaa, knästrumpkanten är ONDSKA! Ett vitsilvrigt streck under knät är faktiskt hur vi Postisar kommunicerar, titta ner på vita randen, titta upp mot ansiktet igen och le, det är så vi hälsar! Förstår sveriges kvinnorelaterade personer vad de gör för postisars sociala liv? Huh? Huh? HUH?

Anonym sa...

Men gummistövlar är en annan sak, har man inte byxor (eller knähöga strumpor, långkalsonger ellr något) innanför så får man skavsår av stövelkanten!!!

Charlotte W sa...

Du skojar va? För jag menar, du är ju själv tämligen tidstypisk. Ingen jävel slipper undan.

Tanja Suhinina sa...

Jag är gravallvarlig och tidstypiskt.