måndag, juli 30, 2007

Starlet - augustinumret

Det här numret har tema FÖRSTA GÅNGEN. Det står till exempel om när olika stjärnor blev av med mö-/svendomen. Alla var typ 14.

Sedan kommer en sida där en barnmorska förklarar att det inte ska göra ont och att man ska hångla mycket. Sedan kommer tre historier ur livet. I alla tre historierna var det värsta dealen för tjejen att ha PV-sex för första gången och var ihop med killen det hände med.
Urrk. Alltså, det är förstås fint att det blir så för vissa, men jag gillar inte defloreringshypen. Av flera anledningar.
1) Den almänna bilden av första gången förbereder tjejen på: SMÄRTA, BLOD och INTE SKÖNT. Bra, det där. Betryggande och uppmuntrande. Det värsta kan hända killen är att han kommer för tidigt. Att det blir för skönt, alltså. Tacktack.
2) Men typiskt att man ska skilja på sex och sex. Typ petting och slickning är inte riktigt sex och typ kuken i fittan är det. Blergh. Jag går inte ens in på heteronormativiteten...
3) Första Gången är ju Så Viktig och ska betyda saker och göras med rätt person, annars ångrar man sig. Som om man behövde mer stress när man redan tror att man kommer förblöda och dö.
Alltså, jag gillar Starlet, de brukar vara rätt vettiga och i barnmorsketexten upplyses man om att mödomshinnan är en myt och att sex inte ska göra ont och så... men sen förstör de faktiskt allt med sina levande exempel. Var är "jag var tretton och full och killen dumpade mig dagen efter med jag mår bra ändå och ångrar ingenting"?


Trots att det inte finns några Japansidor i numret får man sin månatliga dos Starletjapanofili i form av en gothloli under rubriken "min stil". För en gång skull är gothlolin inte dösminkad i svart och visar strumpebanden utan ser gothlolitisk ut.
Och så festivalmode. På frågan "är det viktigt vad man har på sig på en festival?" svarar alla att nej, de klär sig så till vardags. Vilket påminner om när jag köade för Harry otter-sjuan och av två olika människor blev tillfrågad om jag är utklädd till häxa som försökte skapa en mugglasensemble och failade.
Tjejerna Amy och Elin är snyggast.

På köpet med tidningen får man bodyshimmer. Bodyshimmer betyder en tub med guldgegga i. Den har jag inte testat än, men den är säkert bäst och glammigast i hela världen.

Intressant. Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, jag blir irriterad på att det typ SKA göra ont och blöda, det ska KÄNNAS att man är oskuld...
Då blir man ju nervös och då gör det ont för att man är nervös.-.-
Kan inte folk bara ha sex när och om de blir kåta med vem dom vill som jag! Stackars ungdomar. :P

Hm. Undrar vart man får tag i mamelucker?

"Jag vill inte se ut som alla andra". Sorry hun, but you fail...

Anonym sa...

Festivaltjejerna ser totalt ut som en genomsnittlig Uppconbesökare. Jag lovar.

Stef Gaines sa...

Innan jag gjorde mig av med oskulden fick jag höra från flera håll att den man gjorde det med skulle påverka hela ens liv. Att man alltid kommer vara svag för det utseendet eller personligheten som den personen har etc. Loosade den med en mörkhårig skådis som var lika lång som mig. Attraheras fortfarande mest av toklånga albinos.

Tanja Suhinina sa...

P:
Men verkligen!
Vi letade mamelucker till baletten i våras, men det fanns typ bara svindyra. Sy själv! ^_^

DA:
OCH genomsnittliga HP-köare ^_^

Stef:
Man ska kastrera folk som sprider såna myter ^_^
Loosade till en snubbe som påminde om min pappa. Dras fortfarande till folk som påminner om pappa. Magical Elektrakomplex-chan go! ^^

Anonym sa...

Om de flesta blir av med oskulden kring 14 år, så innebär det att våldtäcktsstatistiken är extremt underskattad.