måndag, juni 11, 2007

Än mer om pedofiler och internet

Precis när allt har lugnat ner sig med pedofil.se (vet alla om det där, förresten? Ni som inte hänger i svenska bloggosfären kan kolla in det här) har jag via Anna Svensson upptäckt någon sorts motsats. Alltså, inte gerontofil.se, utan DAPS - Döda Alla Pedofiler - Samverkan.

Tänk God Hates Fags, fast svensk och om peddos. Lite humorexempel:
"Pedofiler är störda individer som blir sexuellt upphetsade av barn. Dom kommer ifrån en stökig, otrevlig familj och har vanligtvis blivit utnyttjade av någon familjemedlem. Dom umgås inte med så många andra än sina egna jämlikar. Just på grund av att ingen annan vill veta av dom. Så dom blir osociala och otrevliga monster som sitter vid sin dator dagarna i enda och pratar med andra pedofiler på olika chattar samt tankar ned barnpornografi. Om dom någon gång lyckas "få napp" d.v.s. att dom hittar någon unge på nätet som vill träffa dom, först då vågar dom sig ut ur lägenheten. Dessa"människor" kan även vara väldigt våldsamma och det kan hända att dom torterar och t.o.m. dödar sina våldtäktsoffer. Jag valde att säga "våldtäktsoffer" just för att jag anser detta vara lika mycket våldtäkt som om en man ger sig på en kvinna. Det är inte "Sexuellt utnyttjande av minderårig" bara för att det är ett barn som har blivit utsatt. Utan det är helt enkelt VÅLDTÄKT. Om någon hotar dom till livet så ska dom enbart sätta sig i sin pedofil-lägenhet och invänta det oundvikliga; För dom har ingen som helst rätt att kontakta polisen."
--DAPS "Pedofilfakta"
Alltså, klart jag tycker det skulle vara klart positivt med mindre uppmaning till mord (man skulle kanske tipsa polisen...), men jag kan naturligtvis inte ta det där på allvar. Som avslutning klistrar jag in ett av mig mycket omtyckt citat som är smått relevant.
Really, the spirit world is like pedophilia or necrophilia: I have no experience with it so I am completely unable to take it seriously. It will always seem like a joke.
--Chuck Palahniuk, "Non Fiction" - "The Ghost Who Came To Say He Was Sorry"

Andra bloggar om: , ,

9 kommentarer:

Anonym sa...

Duktigt intelligent inlägg. Och så provar vi med ett komma på rätt ställe: Duktigt, intelligent inlägg. Tänk vilken skillnad det blev.

Säg till om du kommer tillbaka från Uppsala och vill bli smickrad IRL också. Ha en bra sommar annars hörru. ^^

Anonym sa...

Ett bete. Och du svalde.

Någon vill förmodligen bara ha uppmärksamhet, och en sådan sida är perfekt för det ändamålet.

Den är förmodligen olaglig, men jag ser egentligen bara ett problem med den, att den förstärker vrångbilden av att pedofili = faktiskt övergrepp snarare än en läggning.

Det som är intressant med den är att den ger underlag för att diskutera hetslagstiftningen (som bör avskaffas just för att den ger upphov till dessa skevheter).

Anonym sa...

Hehe. Hoho. Oj, oj. Kolla in det här (Från sidan med "DAPS verksamhet"):

"Vi vill inte att folk ska sitta tysta och se på när pedofilerna förstör Sverige."

Detta är humorpoesi värdig Monty Python.

Tanja Suhinina sa...

Alexander: Komman är viktiga. Vi minns väl alla uppståndelsen kring Harry Potter-affischen där kommatecknet saknades! (här i rättad version http://www.twwn.net/Movie%20Pictures/gof_poster1.jpg)

Blogge: Vilket bete? Jag tyckte sidan var rolig, jag länkade.

Felmoftan: Fuck yeah!

Anonym sa...

Fan vad jag hatar fula hemsidor! Layouten är ju nästan värre än innehållet. Jag skrattade gott åt deras självgodhet.

Elin J sa...

Jag blev duktigt road! Tack Tanja, det distraherade mig fran den bittra verkligheten ( betyggsattning coming up) och att du DESSUTOM citerar Chuck Pahlaniuk som avslutning...

Brillant! Bloody brilliant!

Tanja Suhinina sa...

Elin, ♥

Anonym sa...

Jag blir så fruktansvärt ledsen. Visst vill dom ha uppmärksamhet, men det finns ju människor som faktiskt tror på det här. Usch.

Tanja Suhinina sa...

Jag blev riktigt ledsen av blogglynchmobben som bildades när pedofil.se först kom att pratas om i svenska bloggosfären. Alltså, riktigt ledsen på riktigt, jag tror jag grät. Men det här KAN jag bara inte ta seriöst.