fredag, juli 13, 2007

och annat osmakligt

På min personliga blogg brukade jag posta en del fantastiskt från Lunarstorm. Jag gör inte det lika mycket nuförtiden, men ibland måste man.
P31:
Reglera porren kraftigt
Bort med porren från TV och internet i förmån för små skitiga källare där barn inte släpps in. Jag kommer ihåg när jag var liten och det var en kamp för att få tag på porr, det blev en rätt så oskyldig sådan med buskiga 70-talsfittor och annat osmakligt. Rätt bra ändå faktiskt. Som det är idag stör jag mig på att tillgången på porr till våra unga är helt fri, och så även den grövsta porren inkl barnporr.
[...]
Själva ämnet i sig är naturligtvis intressant, jag pratade om det med en kompis för typ indre än en vecka sen (hur vi är den sista generationen som fått kämpa för sin porr), men "buskiga 70-talsfittor och annat osmakligt"... Påminner om en lunarstormklassiker jag postat i LJn för en halvlång tidssträcka sedan.
P27:
Fråga till tjejer
Jag har alltid trott att alla tjejer har mer eller mindre "häng" mellan benen, dvs att blygdläpparna och andra inre organ alltid syns på utsidan, iaf efter barnafödande eller pubertet.
Men häromdagenen såg jag en P-rulle, där tjejen hade det tightaste jack jag sett. Trots särade ben, och en stock analt, så var där ingen tillstymmelse till att kunna skymta blygdläpparna.
Fråga till er tjejer, hur vanligt är det att ni har "tighta" ( ursäkta ordet, men kan inte komma på nåt bättre) slidor? Vad är det som spelar in? Kan den jag såg ha varit opererad?
Sorry om det är en dum fråga.
"Blygdläpparna eller andra inre organ" OH YES!
"Iaf efter barnafödande eller pubertet" OH YES!

Och det påminner mig om en grej jag läste i Ottar Rapport en gång i tiden
Jag läste nyligen en sexspalt på tidningen Fridas hemsida, om en 15-årig flicka som skäms över sina stora blygdläppar. Hon skriver att hon inte tänker nöja sig med svaret att ”det är normalt”. Hon undrar vad en underlivsoperation kostar. För några kvällar sedan hade hon första pojkvännen mellan benen. Där låg han och drog förvånat lite i en av flikarna och frågade varför hon ser så ”använd” ut, och om det verkligen är sant att hon är oskuld.
Alltså, inlägget var egentligen menat att vara lättsamt och humoristiskt. Men visst är det lustigt att så många fortfarande påstår att tjejer bryr sig om stora kukar heeeela tiden, medan en fitta får se ut precis hur som helst?

Mer fitta? Andra bloggar om: , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför hon såg så "använd" ut- What in the holy name of fuck??? Omg. omg. omg. Jag får kramp.

Anonym sa...

Love thine own pussy; someone else will, too.

Stef Gaines sa...

Men visst är det lustigt att så många fortfarande påstår att tjejer bryr sig om stora kukar heeeela tiden, medan en fitta får se ut precis hur som helst?

Påminner mig om det jag insåg häromdan, OMFG kalsongkanten syns! Både genom och ovan byxorna. Varför sätts string-diademen på kvinnor när krisen ligger någon annan stans? Lol