torsdag, januari 03, 2013

Mangafilm.se-debut

Hejhej! Ni kanske tänker att jag skrivit väldigt lite på sistone. Det är helt fel, jag har skrivit massor, fast inte här och det mesta har inte publicerats än. Men nu har min första text någonsin på Mangafilm.se kommit ut. Det är en recension av Samurai Champloo. Jag är väldigt nervös. Iggy Drougge och Fredrik Stangel må vara hundra gånger folk ag känner privat, men när de kommer till animé och att skrivande är de mentorer och förebilder. Så. Ja. Det kommer mer, på samma tema. 

2 kommentarer:

Anonymous Maximus sa...

Väl skrivet!

En sak som kan förbättras är detta: Du är inte en ansvarig att para ihop animén med en tittare. Hur ensam den än är. :)

Så hoppa över att berätta vilka som kan tänkas tycka om den om du inte gör det. Samma sak med positiva egenskaper som består i att något saknas eller undviks. Det blir mycket konstigt om vi hyllar något för att verket inte innehåller något illdåd mot tittaren...

Tanja Suhinina sa...

Hej! Tack!

Jag hade inte skrivit så om jag skrev typ filmrecension i DN, men jag tycker det är rätt rimligt i det sammanhanget som mangafilm.se gör, de ordinarie skribenterna har gjort liknande förut, och jag upplever att man ofta pratar om animé i termer av vilka som är publiken eller vad den inte innehåller. Men jag håller helt med om att det inte vore mitt jobb i många andra sammanhang.