tisdag, februari 07, 2012

Ibland är Petter bäst feat Semlan

Jag brukar inte blogga privatliv, men det här är fan BÄST.

Min snubbe sov över hos mig inatt, fast jag jobbade så han var kvar hemma. Sen gick han till skolan, sen möttes vi och åt. Sen åkte han hem till sig, men sa att det är värsta coola grejen som väntar mig hemma. Jag var svintrött, kom hem, frös. Han hade glömt att lämna tillbaka nycklarna, så jag var mest glad att exet bor granne och har reservnycklar. Å andra sidan såg exet på Råttatoulle med sin nuvarande fast vi skulle se den tillsammans och jag hade låtit bli att se den i flera år på grund av detta. Jag var itne fullt helt happyhappy. Men ja, jag kom hem och såg att det var en lapp på sovrumsdörren. Och det skulle det ju va, det hade Petter sagt. "Mission improbably" stod det på lappen. Jaha. Så jag öppnade dörren, hörde swisch och...

Och möttes asså av typ det här.

Hela rummet var rött i skenet av min lavalampa. På stolen stod en korg med två av mina örhängen med stora "diamanter". Och så var det förstås laserstrålar runt. Min plyschvessla Semlan hängde i sele precis så att den inte nuddade laserstrålarna. Semlan satt förstås fast i snöre som gick upp i taket och genom inte helt ofiffig mekanism (som involverade säkerhetsnål) höll Semlan uppe tills någon öppnade dörren och Petters feat Semlans lömska plan sattes i verket.

Exet tyckte det var coolaste grejen nånsin. Den nuvarande gav också en väldigt fin recension. Veckans tema på V6 blir nog typ stora gester. (jajamen! Vecka 6! Woohoo!)

1 kommentar:

Lovisa sa...

Kick-ass! Du vet att din partner älskar dig när...