måndag, januari 16, 2012

Ottars nya dutterexpert

På den tredje jobbveckan verkar jag börja vakna till och orka göra annat än jobba, sova, och se på Sveriges Mästerkock. Och det är bra det, för det är dags för mig att börja med ett frilansprojekt som jag hintat om förut.

Jag ska sexologiblogga på Ottars hemsida! Sweet, va? Jag tycker det, i alla fall. Till att börja med blir det ett inlägg varannan vecka, och tanken är att jag ska bidra med sexologi, så det blir lite mer av den varan bland all sexualpolitik.


Givetvis är jag i sånt där tillstånd där man vill blogga om allt och inget samtidigt. Liksom, hjälp, hur börjar man? Därför tänker jag nu utnyttja att jag har bästa läsarna nånsin. Vad tycker ni? Vad skulle ni skriva om, om ni var jag? Eller vad skulle ni gilla att en vacker dag upptäcka på Ottarbloggen? Jag tänker att eftersom jag når ut till ny publik kan jag gärna skriva om saker jag skrivit om förut (fast på nya sätt, såklart). Så säg till om det finns inlägg ni tycker tål att upprepas! Kommentarer uppskattas som fan!Ett par saker till.

För det första får ni hemskt gärna sparka lite på Vecka 6, så den lever.

För den andra får ni hemskt gärna delta i studien jag petar med på jobbet.

För det tredje vill jag ha tips på outfitbloggar med fokus på business/kontor/powersuit. Jag har ju levt i svarta klänningar och vintage, och jag kan mismatcha hur quirky som helst, men jag vill faktiskt va snyggt klädd på jobbet med! Har all uppfattning om hur man ska klä sig som man, men vill få massor av nya idéer på hur jag ska klä mig. 

7 kommentarer:

Jo sa...

Min gamla mamma var en av de som fick sitt pessar utprovat av Ottar herself. Utan Ottar hade mamma och pappa inte alls haft lika roligt i sängen, i tvättstugan osv. Utan Ottar så hade jag nog också haft fler syskon än de fyra jag har. Hmm.

Kanske värt att skriva något om Old School sexologi?

Anonym sa...

Åh vad glad jag är att jag har ett jobb (ingenjör) där jag kan klä mig hur jag vill utan att någon har någon åsikt om det!

(För övrigt var det ett bra svar du gav förut om det här med att jobba med vapen.)

(Och grattis till jobbet förstås! Det missade jag ju att skriva i förra inlägget.)

/ Magnus Olert

Sexistensen sa...

Åh, grattis till ottar-uppdraget! Ser fram emot att läsa dina inlägg där! Skall se om jag orkar dra igenom gamla inlägg för att se om det är något särskilt jag tycker bör lyftas till högre höjder!

Ellen dellen sa...

Kan du inte skriva om att vara sexpositiv? det är väl en bra basic grej att skriva om?

Lovisa sa...

Grattis! Gud vad roligt, och hoppas det går bra på jobbet också. Tyvärr är jag superdålig på business-outfittor och bor inte i Stockholm så att jag kan hjälpa dig med studien.

Angående Ottar-bloggandet finns det så himla mycket! Det finns en del saker som är ganska unika för dig, då tänker jag till exempel på när du har skrivit om poly, pedofili, mäns sexualitet under Phonephucker-eran och analsex. Det är saker där jag tycker du skriver nya saker, med nya infallsvinklar, och har öppnat upp en del för mig. Att börja bloggen med någonting om dina erfarenheter som telefonhora hade ju varit ganska passande tycker jag, eftersom läsarna får en uppfattning om dig personligen.

Lova att länka också, så att alla vi Tanja-fans får chans att följa dig!

Blåva Anna sa...

Angående outfitbloggar så kan jag rekommendera Unusual Form, http://unusualform.blogspot.com/
Mycket är både vintage/second hand och professionellt på samma gång.

Tanja Suhinina sa...

Jo:
Oooooh! Cool!

Kanske! Fast då måste jag ju läsa på om det... muttermutter... =)

MO:
Fast jag gillar maskeradbiten också. Att man klär sig i en typ av kläder för jobbet och går in i en roll.

Tack!

Emmie:
Orkar du kolla genom så uppskattar jag!

Selik:
Ja, absolut! Kanske inte first thing, vill ändå profilera mig som mer sexologi än sexualpolitik, vilket jag tycker sexpositivism mer är. Men viktigt ämne!

Lovisa:
=D Alltså, it never gets old att det jag skriver berör människor. Och bra med läsare som påminner om om saker man själv inte tänker på så ofta. Som att mina erfarenheter av telefonsex- det är nåt som kan än idag vara intressant fast det för mig i privatlivet är waaaaaay back =)

Blåva Anna:
Tack! Det ser ut som nåt jag lnskat mig! Ska läsa genom!