måndag, april 04, 2011

Jag uttalar mig om DSM-5 i ETC!

Här säger jag en massa smarta saker. Jag ser ut som kulturtant på bilden, föståss.

Eftersom det är typ första gången jag intervjuas i egenskap av expert tänker jag hädanefter titulera mig "Tanja Suhinina, expert" i debattartiklar, på bloggen, i föreningsmail samt i alla inlämningsuppgifter i skolan.

3 kommentarer:

Elin sa...

Min kommentar har tyvärr inget att göra med din expertstatus. Jag såg sjalen du har på bilden och kan inte låta bli att fråga om den inte råkar vara köpt någonstans lättillgängligt alldeles nyligen? Jag har en precis likadan med en massa känslomässigt värde för mig som tyvärr börjar bli lite sliten, och eftersom jag avskyr att ändra på saker skulle det vara trevligt om jag kunde köpa mig ett lager som räcker för resten av livet.

Patrik sa...

"Även vad gäller specifik fobi, som är en ganska enkel sak, måste man sätta en gräns för hur stora problem och svårigheter i livet den ska orsaka för att bli ett problem."

Har tänkt på detta. Visst är det så att huruvida en rädsla klassas som en fobi inte har något att göra med föremålet för rädslan utan hur mycket det påverkar ens liv? Alla är rädda för yxmördare, men om man tänker på det varenda ögonblick man är utomhus och uppfinner en yxsäker hjälm så är det en fobi. Själv är jag livrädd för bläckfiskar vilket kan verka irrationellt om man inte vet om att de är onda, men eftersom det inte hindrar mig från att bada i havet så är det ingen fobi. Right?

Anonym sa...

Elin: testa Tradera! Jag köpte en liknande där när jag tappade bort min gamla ärvda favorit.