söndag, juni 20, 2010

UTMANING! - få custom made Mitt Livs Novell-novell!

Kära ni! Nu har jag vart på turné i Sverige, Danmark och Tyskland med min studentorkester - bästa PQ. Nu är jag tillbaka och kramar Internet. Dessutom vill jag att ni ska utmana mig.

Jag är fett sugen på att skriva såna där hångelporrnoveller som finns i typ FRIDA. Mitt mål är att å ena sidan skriva dem efter konstens alla regler utan att vara kasst skrivna eller exkluderande.

Det jag vill ha av er är uppslag. Det kan vara en handling, några nyckelord, genre, tidsperiod, hur långt de inblandade går sexmässigt, eller ungefär vad som. Det jag vill leverera är så mycket pirrig läsning jag bara kan åstadkomma.

1, 2, 3 - GO!

7 kommentarer:

MarySaintMary sa...

Tonårskillar! Bicuriousness! :D

Anonym sa...

Strumpor i diverse längder (inte kortare än halva smalbenet, inte högre än halva låret).

/j

Anonym sa...

heh, rolig idé. Hmm kärlek sker i sexchatt o förverkligas när de inser att de delade wfi eller ngt i den stilen?

Malin sa...

Wifi-uppslaget är klockrent!

HJ sa...

Uppcon! Tafatt tonårssexualitet! "Genom väggen kunde man höra den gälla Eurobeat-musiken från DDR-maskinen i det angränsande rummet"!

Agnes sa...

Fantastisk idé! Hmm... Vad som egentligen ligger bakom alla dessa "solskenshistorier" av typen "vi träffades i vår ungdom men gifte oss med andra, när vi båda blivit singlar på vår ålders höst träffades vi igen..."; konventskärlek/festivalkärlek; språkbarriärer; roligare version av filmen "you've got mail"... :)

Anonym sa...

Kan inte huvudpersonen få använda rullstol som transportmedel? Det finns så få noveller där en tonåring har ett grövre rörelsehinder och får vara sexuell.