lördag, juli 18, 2009

Bögfetto! Bögfetto!

Jag tänkte bara säga att det i pappers-DN häromdan fanns en artikelgrejs om Beth Ditto och Love. Jag tänkte länka och kommentera som en del av följetongen (1, 2, 3, 4), men jag hittar inte artikeln online. Men det fanns en. Artikelgrejs. Om Beth Ditto och Love.

4 kommentarer:

Lisa sa...

Hej, detta har inget med Ditto att göra, men jag kom att tänka pa din blogg när jag läste det här:

http://www.dn.se/kultur-noje/musik/upp-till-kamp-med-en-foxtrot-1.913758

(Artikeln handlar bl a om ett queerdansband som uppmanar till rollbyten under pardans, och som dessutom verkar ha en lätt anarkistisk inställning till pardelen av det hela.)

Anneli sa...

Jag har för mig att jag såg en bild på Beth Ditto från någon festival i DN förra veckan, när de tog fram henne för att hon är sångerska och inte för att hon är tjock. Efterlyste inte du sådana i någon av följetongsbitarna? ^^

M sa...

Hade du varit där så hade du hört att dom pratade om Beth Ditto (eeh, av någon anledning skrev jag först ihop det som Betto >_>) även på seminariet "Fett är det nya pervers" på Pride House i förra veckan. Skillnaden var väl att de där tog upp flera olika förebilder och problematiserade idén om att "fett är ju trendigt!" Jag reagerade ändå på att "played the Beth Ditto card." Heh.

Tanja Suhinina sa...

Hih.